Jelena Karleuša Zvezde Granda
printscreen
Darko Filipovć

Instagram

Darko Filipovć, Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Zameraju mu mnogi što godinama nije izbacio hit, za razliku od svojih kolega koji dosta ulažu i u pesme i u spotove. Ali, eto, mnogi od njih i dalje su podstanari. Za razliku od njih, Darko ima tri stana u Beogradu, a nedavno je kupio i dva apartmana u Grčkoj na moru - priča izvor dobro upućen u dešavanja porodice Filipović.

Darko Filipović

Instagram

Darko Filipović, Foto: Instagram

Da bismo proverili istinitost ovih informacija, pozvali smo Darka. Nakon prvobitnog šoka zbog toga što smo saznali šta pevač radi u najstrožoj tajnosti, počeo je da se smeje.

- Ko vam je sve to rekao?! Baš me zanima da znam ko se bavi mojom imovinskom kartom - upitao nas je kroz smeh, a onda potvrdio naša saznanja.

- Tačno je da sam kupio dva apartmana koja su udaljena 15 kilometara od Soluna. Baš sam pre nekoliko dana došao iz Grčke, gde sam išao, kako bih s agencijama sredio papirologiju zbog izdavanja. Kreće sezona - rekao je za „Alo!“ Darko i dodao:

- Ne volim da pričam o tome šta imam, a šta nemam. Svestan sam da ljudi vole da zabadaju nos u tuđe novčanike, ali mene nikada nije zanimalo šta komšija radi i šta poseduje. Iza svega što sam stekao stoji dugogodišnji krvav rad. Ništa mi nije palo s neba - rekao nam je Darko i dodao da će novih pesama uskoro biti, jer uveliko radi na njima.

Darko Filipović

Instagram

Darko Filipović, Foto: Instagram