OTAC GA SMIRIVAO! Darka Lazića uhvatila PANIKA PRED POROĐAJ, hteo da uradi pravu LUDOST!

Pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić postali su roditelji dečaka Alekseja.

Darko Lazić i Marina Gagić
Darko Lazić i Marina Gagić, Foto: Screenshoot Instagram

Marina se porodila juče u jutarnjim časovima, 24. juna u 7.15, u Narodnom frontu, a kako je protekao porođaj, možete pročitati OVDE.

 

Folker je za medije otkrio kakva je panika vladala u porodičnom domu kada su Marini počeli bolovi, kao i to, koliko se on pogubio u tom trenutku, kao i svaki muškarac.

PROSLAVA KAKVA SE NE PAMTI! Darka Lazića SKROZ POCEPALI! Pod ŠATOROM slavi rođenje sina, došle brojne kolege i prijatelji! (FOTO)

"Prvo da kažem da su Marina i Aleksej dobro, što je najvažnije, a sada ću da ti kažem da je meni bila veća frka nego mojoj Marini. Ma kod nas je bila prava ludnica, trčanje kroz dvorište, žurba, ma haos u celoj kući. Ja sam se toliko uzbudio kada su joj počeli bolovi da nisam znao gde sam. Samo sam ih požurivao da stignemo do bolnice, uhvatila me neka panika", rekao je Darko kroz smeh i priznao da je malo falilo da i sam sedne u kola i odveze verenicu u bolnicu.

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: Screenshot Facebook


IZNENADILA SE? Ana Sević saznala da je Darko postao otac, a onda učinila nešto sasvim neočekivano!

"Toliko sam bio nervozan, sve mi se činilo da su spori da sam ja hteo da uzmem kola i da je odvezem. Naravno, u trenutku zaboravim da ne mogu da vozim i da bi to sve otežalo. Otac me je smirivao i on je Marinu i odvezao u porodilište. Sinoć od tri smo bili u bolnici pa sve do sedam, dok se nije porodila. Inače, porođaj je protekao u najboljem redu. Marina je moja lavica, sve je prirodno izgurala, ponosan sam na nju", rekao je pevač i otkrio da se još uvek ne zna na koga sin liči. Iako je rekao da su i on i Marina lepi, više je vukao na svoju stranu i rekao da će biti isti tatica.

Darko Lazić i Marina Gagić
Darko Lazić i Marina Gagić, Foto: Screenshoot Instagram

"Moj sinčić je presladak. Ljubi ga taja. Ne vidi se još na koga liči, samo da mi je živ i zdrav, ali valjda će na tatu povući, već mi se čini da je isti ja", kroz smeh je pričao pevač i dodao:

"Moram da kažem da mi je moja ljubav ispunila životnu želju i rodila mi sina. Nema srećnijeg čoveka od mene. Ne mogu da vam opišem kako se osećam, jedva čekam da mi moje srećice stignu kući", zaključio je Darko.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi