Dara Bubamara
Rajko Ristić/Alo!
Dara Bubamara

printscreen

Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Kako naš izvor navodi, Pešič je toliko lud za pevačicom da ne žali para kako bi je zadržao i oborio sa nogu, pa će ga tako novi Mercedes sl-500 benz koštati paprenih 150.000 evra.

"Otkako su počeli vezu jedna od stvari koja ih vezuje jeste ljubav prema sportskim automobilima. Dara je toliko luda za kolima da u svom voznom parku ima i poršea i mercedesa koji su papreno skupi. Kako im se bliži pola godine njihove veze, Saša je odlučio da joj kupi automobil koji je bolji od automobila koje već ima", priča izvor i otkriva da se Pešić o svemu dogovara sa Darinim saradnikom i najboljim prijateljem.

Dara Bubamara

printscreen

Foto: printscreen

"Budući da su kratko zajedno, Saša još uvek dobro ne poznaje Darin uskus zbog čega se za pomoć pri izboru automobila obratio jednom od njenih najbližih saradnika i Darinom najboljem drugu. Bili su šokirani kada su čuli šta planira da joj kupi, ali su mu rado pomogli da izabere mercedes. On će automobil kupiti u Beogradu iako je prvo planirano da ga uzme u Belgiji, a sve kako ne bi morao da se bakće sa papirima i kako bi automobil stigao na vreme", kaže naš izvor koji ističe da folkerka od prvog dana veze od mladog biznismena dobija skupocene stvari.

"Kola su kola, ali od prvog dana zabavljanja, čak i pre neko što su se smuvali, Dara od njega dobija skupe stvari. Kad god ode u Belgiju pokupuje joj firmirane stvari, cipele, torbe. Nedavno joj je kupio sat od nekoliko hiljada evra."

Dara Bubamara

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Ma sve radi za nju i ne žali pare. Hoće da je razmazi do te mere da ne može bez njega. Jednostavno je lud za njom i smatra da zaslužuje samo najbolje i najskuplje - objašnjava izvor i veruje da će posle automobila uslediti prsten.

"Budući da joj sad uzima automobil, jasno je da je sledeći korak veridba. U neku ruku kupovina tako skupog auta i jeste način da joj pokaže da sa njom misli ozbiljno i da želi da njihova veza uspe. Upravo zbog toga mislim da će posle iznenadjenja i proslave šestomesečnice uslediti i veridba", zaključuje izvor za “Alo!”.

BONUS VIDEO

Popularni pevač radi o glavi Vuku Mobu! Reper se oglasio i otkrio šta se krije iza svega!

 

Komentari (1)

buca

12.10.2019 10:48

jesu li evri pravi.