Dara Bubamara
Screenshot Youtube
Dara Bubamara

Screenshot Youtube

Dara Bubamara, Foto: Screenshot Youtube

Dara Bubamara je našoj javnosti sada poznata ne samo po svojim pesmama i po pevanju, već i po brojnim s*ks skandalima, kao i imidžu koji počinje da podseća na imidž ne pevačice, već p*rno dive.

Naime, pevačica se ni posle tri p*rno skandala nije primirila, već je sada sinimila novi video, a sudeći po njenim komentarima, ovaj je još i eksplicitniji.

Naime, ona je nedavno u jednoj emisiji rekla kako je pre samo nekoliko dana snimila novi video jer nije mogla da odoli pošto je veoma uživala, pa je želela da to zabeleži.

Dara Bubamara

printscreen

Dara Bubamara, Foto: printscreen

- Moja Dara je skroz opičena! Eto, ponovo se snimala, ali sada nije sama, već sa muškarcem. Rekla mi je: "Nisam mogla da odolim, to je jače od mene!" - priča Darina drugarica.

Bubamara joj je do detalja ispričala svoje egzibicije iz spavaće sobe.

- Seks im je bio toliko dobar da je Dara u jednom trenutku predložila da se snime kako bi imala uspomenu. Njen partner je pristao, pa su uključili kameru na telefonu i snimali akciju koja je trajala desetak minuta - priča pevačicina drugarica i nastavlja:

- Dara mi se pohvalila da je snimak "top topova", ali da se uspaničila da ne procuri u javnost, pa ga je odmah obrisala. Poznajem je dobro i ne verujem da je to učinila! Ne bi me iznenadilo da se na internetu ovih dana pojavi taj snimak, pa da mi ona opet kuka da joj je život upropašćen - rekla je drugarica na kraju.

Dara Bubamara

E stock

Dara Bubamara, Foto: E stock

 

Komentari (1)

savet

16.01.2020 11:46

kod oftamologa hitno !!!!