Dara Bubamara i Seka Aleksić
printscreen/Alo!/Dejan Briza
Dara Bubamara i Seka Aleksić

printscreen/Alo!/Dejan Briza

Foto: printscreen/Alo!/Dejan Briza

Odnos Seke Aleksić i Dare Bubamare punio je novinske stupce mesecima. Naime, razlog za to je što je Dara zakazala svoj koncert u "Štark" areni za 21. april, a onda je Aleksićeva učinila isto i odlučila da svoju publiku uveseli samo nedelju dana ranije. Zbog toga je došlo do sukoba između njih dve, a Dara je bila veoma ljuta na svoju nekadašnju prijateljicu.

Dara Bubamara

Screenshot Youtube

Dara Bubamara, Foto: Screenshot Youtube

Dara Bubamara tvrdi da joj je dugogodišnja prijateljica Seka Aleksić zabila nož u leđa kada je zakazala koncert nedelju dana pre njenog! Bubamara se zato žestoko naljutila na koleginicu i od tada ne razgovaraju.

Od tada njih dve ne prestaju da pune novinske članke sve do trenutka dok Seka Aleksić nije javno objavila da se nalazi u blagoslovenom stanju. Pevačica se od tada retko pojavljuje u javnosti.

Seka Aleksić

RAS

Foto: RAS

Za razliku od Aleksićeve, Dara Bubamara je redovan gost svih emisija. Toliko je redovna da se jedan od gledalaca oglasio na You Tubu sa komentarom: 

- Legenda kaže da je Dara Bubamara više puta bila u rijalitiju nego Ognjen Amidžić.

dara

Foto: YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

 U emisiji voditelj je upitao Daru da li se pomirila sa Sekom na šta je Dara odgovorila:

- Ne. 

Ovim je Dara potvrdila indirektno da ne namerava ni u budućbosti da se pomiri sa koleginicom koja sitno broji do drugog porođaja.

Ostatak emisije pogledajte ispod teksta: