PEVAČ POMAŽE BOLESNOJ DEVOJCI Đanijeva video poruka ju je podigla iz bolničkog kreveta i vratila joj osmeh na lice (VIDEO)

Sve za njegovu "Familiju".

Đani
Foto: Youtube/Printscren

Radiša Trajković Đani još jednom je dokazao da je u pola dana i pola noći tu za svoje fanove. On je spreman uvek da pomogne koliko je u njegovoj moći. Naime, pevač je nedavno saznao za dvadesetogodišnju A. C., devojku koja je do pre neki dan bila na respiratoru, a njegova je obožavateljka, i ponudio je svoju pomoć. On je najpre preko oca A. C. poslao video-poruku podrške, a sada je spreman da učini sve na putu ka njenom ozdravljenju. 

Inače, A. C. se i dalje nalazi u bolnici, ali je njeno stanje znatno bolje. Kako nam priča izvor koji je kontaktirao s Kurirom kako bismo ga spojili s pevačem, kad je devojci bilo najteže, njen otac je došao na ideju da dođe do Đanija, kog njegova ćerka obožava. Potom su pozvali folkera, koji je istog trenutka pristao da pošalje reči podrške i ohrabrenja. Njen otac je snimak dostavio medicinskim sestrama koje su ga pustile devojci, kojoj se tog trenutka vratio osmeh na lice. 

 Đanija su kasnije opet pozvali i rekli mu da je devojci dosta bolje, a on nije krio oduševljenje.

- To je moja familija. Svi moji fanovi su pravi junaci. Eto, ne znam dete, ali mnogo mi je drago da je bolje. Samo da prođe sve ovo, ima da pevamo zajedno i da zaboravimo na sve muke. Žao mi je što je tako mlada devojka prošla kroz traumu, ali sad mi je pao kamen sa srca kada ste mi javili da je dobro. Šaljem puno pozdrava lepotici i želim da što pre napusti bolnicu i da bude sa svojim najmilijima. Ja sam tu za šta god da treba. Držite se i čuvajte se u ovim teškim danima - poručio je pevač.

Đani je nedavno priznao da se nalazi u nezavidnoj finansijskoj situaciji, detaljnije pogledajte OVDE

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi