Danijela Karić, Ivan Mileusnić
Youtube/Printscreen

 

Danijela Karić, Ivan Mileusnić

Youtube/Printscreen

Danijela Karić, Ivan Mileusnić, Foto: Youtube/Printscreen

Poznati par dosetio se odlične ideje kako da u trenucima dokolice i karantina da primer korisnog korišćenja slobodnog vremena.

Naime, Danijela Karić nagovorila je svog muža, poznatog koreografa i plesača Ivana Mileusnića, da zajedno svim ljubiteljima plesa održe onlajn časove igranja i time ih podstaknu da kroz razonodu i muziku lakše prebrode ograničenost kretanja koja trenutna situacija nalaže.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Danijela Karic (@danijelakaric) on Mar 21, 2020 at 9:02am PDT

Danijela je na svom Instagram profilu najavila da će svi koji žele imati priliku da besplatno pohađaju onlajn kurs plesa, koji će voditi ona zajedno sa svojim suprugom, inače višestrukim državnim prvakom u latinoameričkim plesovima.

- Danas se mnogo brzo živi i retko kada da ljudi i mogu da izvan godišnjih odmora budu svi na okupu. Mi se trudimo uvek, a ne samo sada, da prkosimo tome i da usporimo i sve svoje obaveze organizujemo prema najvrednijem delu života, a to je porodica. Ima mnogo načina da zajedno uživamo u vremenu koje sada imamo na raspolaganju. Zar nije ples divna stvar... Plesati može svako, a uz mog muža to je baš lako. Čekamo sve one koji žele da se ludo i kreativno zabave sa nama - istakla je Danijela.

Fanovi su oduševljeni potezom poznatog para, i objava je za kratko vreme skupila više stotina lajkova i komentara.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Danijela Karic (@danijelakaric) on Mar 23, 2020 at 4:59am PDT