Đani
Alo!/Rajko Ristić

- Verovao ili ne, seks nam je sada još bolji nego kada smo bili mlađi. Brak smo sačuvali dobrim seksom, samo udri i zato je kod nas uvek opštenarodno veselje u kući - kaže kroz osmeh folker i priznaje da se uvek iznova šokira kada čuje da su muškarci nasilni prema svojim ženama.

- Kada baš preteram, moja Slađa uzme štap i udari me u glavu, šalu na stranu. Moram da se pohvalim da ja moju porodicu nikada nisam zlostavljao, na ženu nikada ruku nisam podigao, niti bih tako nešto učinio - kaže Đani.

Folker je omiljen među pevačima upravo zbog vedrog duha i harizme koju poseduje, a mnogi se pitaju odakle crpi energiju.

Đani sa ženom

Printscreen/ Instagram

Đani sa ženom, Foto: Printscreen/ Instagram

Nakon prvobitnog kršenja epidemioloških mera na početku pandemije, folker Radiša Trajković Đani doveo se u red, te je počeo da poštuje sve mere za suzbijanje korone, ali i preporuke, te se ovih dana vakcinisao na Dedinju. Za petama mu je tog dana bila ekipa „Paparaco lova“, koja ga je snimila dok je s vozačem išao ka sledećoj lokaciji, tačnije Prekršajnom sudu. U prostorije suda Đani je ušao sam, s maskom u licu, da bi izašao vidno nervozan posle nekih pola sata, s papirom u ruci, a potom se odvezao do naselja Beograd na vodi, gde živi sa porodicom.

Ime aktuelne švalerke nije hteo da nam otkrije, ali je obećao da će ekskluzivno, nekom drugom prilikom, pričati na tu temu!

Ceo intervju sa Đanijem pogledajte na početku teksta.

PROČITAJTE JOŠ: