ĐANIJU OTKAZALE NOGE! Pevač danima prikovan za krevet, od bolova mu suze same idu! Ne jede i ne spava!

Suze mu same teku!

Radiša Trajković Đani
Foto: Alo!/Dejan Briza

Folker Radiša Trajković Đani do pre nekoliko bio je prikovan za krevet za krevet zbog neizdrživih bolova u leđima, bolovi nisu prestajali ni danju ni noću.

 

Đaniju su navodno prvo počele da otkazuju noge i zamalo nije ostao nepokretan. Toliko je bio loše da nije mogao da ide na slavlje svog pobratima. U leđa su mu ubrizgavali takozvane blokade koje smanjuju bol, a išao je na elektro-terapiju.

DAVID I ANA ĆE PUĆI OD MUKE! Aleksandra Subotić proslavlja slavu, a zbog nje u Zadrugu ulazi OVAJ legendarni pevač!

"Đani već izvesno vreme ima velikih problema sa kičmom, a prethodne nedelje je bol bila tolika da su mu otkazale noge. Čovek je bio zakovan za krevet, nije mogao ni da mrdne. Nit je jeo, nit je spavao. Sve je oko sebe mnogo zabrinuo: pevač je bio van sebe od bolova, više nije znao šta da radi, koje lekove da pije, koju kremu da maže. Suze su mu same lile", rekao je pevačev prijatelj koji je dodao da se pevačeva žena Slađa bila veoma zabrinuta.

Radiša Trajković Đani
Foto: Alo!/Rajko Ristić

MUZIČAR SEDAM PUTA IZBODEN NOŽEM Slobodan Betulić Betula je ova velika imena srpske estrade vinuo u zvezde, a sada su mu poslali dirljivu poruku!

"Slaža je bdila nad njim, utrljavala mu kreme, masirala ga. Prvi put se stvarno uplašila, posebno kada su mu noge počele da otkazuju. Imao je zabodene igle po leđima", ispričao je izvor.

Radiša Trajković Đani
Foto: Alo!/Rajko Ristić

"Tačno je da sam imao problema, ali nisam ja tip koji kuka. Nije mi bilo svejedno, ali sam se pridigao na noge i polako se spremam za nastup", rekao je Đani.

UPROPASTILA SI SE, SVA SI VEŠTAČKA! Ana Nikolić pljunuta Đanijeva žena: fanovi ogorčeni, poručili joj da vadi silikone!

Pogledajte BONUS video:

Sloba pred našom kamerom otkrio istinu o incidentu sa Kijom

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi