Halid Muslimović
Printscreen/ Happy
Halid Muslimović

Printscreen/ Happy

Foto: Printscreen/ Happy

– Po predlogu odbrane sud donosi naredbu o veštačenju povreda oštećene – izjavio je sudija Milojica, piše "Srpska info".

Tužilac Žana Bojić istakla je da bi se trebalo pripaziti da se postupak ne odugovlači, jer je već izgubljeno pola godine.

Sonja Bašić Halid Muslimović

Printscreen

Foto: Printscreen

Slučaj koji je predmet suda odigrao se 27. jula proše godine nekoliko sati nakon ponoći, na relaciji magistralnog puta Banjaluka-Kozarac, a Muslimović, po optužbi, nije štedeo udarce, ugrize, niti pogrdne reči ka Bašićevoj, sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

– Je…. te policija, ti ćeš mene da prijaviš, ti si mala maca za mene, znaš li ti ko sam ja? Vozaću te u gepeku, mrak će te progutati – govorio je navodno Muslimović ženi koju je prethodno više puta udario šakom u glavu, pišu tamošnji mediji.

Prema optužnici banjalučkog tužilaštva, Muslimović je nakon kraće prepirke sa oštećenom u svom automobilu udario Bašićevu više puta šakom u lice.

- U jednom trenutku Muslimović je zaustavio vozilo, izašao i došao do vrata suvozača gde je sjedila oštećena. Zatim je uhvatio rukom za kosu, izvukao iz auta i bacio na beton – navodi se u optužnici.

Halid Muslimović, Sara

Printscreen

Foto: Printscreen

Nakon što je bacio na beton, Muslimović je podigao Bašićevu, udario je ponovo šakom u lice, a zatim i ugrizao za desno rame.

Prema rezultatima istrage koju je sprovelo banjalučko tužilaštvo Bašićeva je zadobila višestruke povrede u vidu nagnječenja i ugriza.

– Oštećena je zadobila krvne podlive na donjoj vilici, desnom ramenu, četiri krvna podliva sa unutrašnje strane desne nadlaktice, dva krvna podliva desne podlaktice, krvni podliv sa leđne strane grudnog koša desno i oguljotine kože unutrašnje strane lijevog lakta – precizirano je u optužnici.

PROČITAJTE JOŠ: