"SAMO JEDNA ŽENA IM DOLAZI U KUĆU" Dadilja dala otkaz kod Tanje Savić pa OPLELA! Otkrila sve TAJNE iz njenog doma!

Ovo je prava istina o porodici i braku...

Tanja Savić
Foto: Printscreen

Budući da je tokom cele svoje dugogodišnje karijere imala hit singlove i važila za jednu od najtalentovanijih pevačica, Tanji Savić, prema sopstvenom priznanju, finansijska situacija nikada nije problematična, a brak sa uspešnim biznismenom je svakako sve pomogao da vlasnica hita "Za ljubav nisi" nema novčanih briga.

Upravo zbog toga i čudi ispovest koju je za Scandal dala nekadašnja dadilja njenih sinova Đorđa i Maksima.

Pročitajte još

"Lepo sam je zamolila da mi poveća platu. Ona je meni sve redovno davala, ali mislim da zaslužujem malo više jer sam išla prevozom do nje, a sve je poskupelo, i ja školujem decu, a vremena su teška, međutim, Tanja nije htela da mi izađe u susret."

ŠIROKO! Tanja Savić kupuje kuću u ELITNOM DELU Beograda, frapiraćete se koliko novca će ISKEŠIRATI!

Tanja Savić i Dušan Jovančević
Foto: printscreen

"Ne mogu inače ništa ružno da kažem za nju. Mnogo je fina i dobra, ali se povukla. Drži se muža i dece, lepo se slažu, žive svoj život i izbegavaju ljude jer su se mnogo puta opekli. Samo joj sestra dolazi u posete", nastavila je priču za spomenuti nedeljnik dadilja, pa dodala:

"Razumem ja nju, mnogo plaća te engleske škole za decu, ali opet znam da bi mogla da mi da povišicu. Ja sam zato i otišla od nje, našla sam plaćeniji posao, ali nemojte pogrešno da me shvatite, ne kritikujem je, samo sam joj dala otkaz jer sam našla drugi posao."

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi