DA LI STE SE NEKAD ZAPITALI S KIM JE BILA PRE MRKE? Ana Bekuta je 10 godina patila i u sebi čuvala svu tugu!

Ana je nakon mnogo godina konačno našla gospodina pravog.

Ana Bekuta
Ana Bekuta, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Jedna od najistaknutijih pevačica narodne muzike Ana Bekuta već šest godina uživa u skladnoj emotivnoj vezi sa svojim partnerom Milutinom Mrkonjićem.

Ana je pre Milutina dugo samovala, a koliko joj je nedostajala podrška, nežnost i pažnja koju dobija od njega shvatila je tek nakon što ga je pronašla.

- Podrška mi je nedostajala, pre njega sam bila deset godina sama, mislila sam da mogu sve sama... Baš sam se, onako, učaurila bila. Sad, kad sam s njim, poslednjih šest godina, uviđam koliko mi je on nedostajao - on, kao takav. To je jedno izuzetno poštovanje i međusobno poverenje.

Podsetimo, Ana je 10 godina živela sa šabačkim muzičarem, bubnjarem Predragom Vidovićem Prejom u nevenčanoj zajednici. Na jednoj od svojih turneja, početkom 90-tih, Ana se zbližila sa klavijaturistom Slobodanom Smakićem. Godine 1992. zauvek je napustila Preju i Šabac i preselila se u Beograd. Sa Slobodanom je živela i radila zajedno do 2000.

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić
Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Foto: Privatna arhiva

 

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 • Korisnik: 🐝🐝🐝🐝🐝🐝
  12/09/2018 - 19:52
  U pogledu ljubavi , Ana kao i Luna .
 • Korisnik: Nele
  12/09/2018 - 19:45
  I nije bila sretna sa slobodnim muskarcima vec je najsretnija sa ozenjenim covekom? I nije ih blam vec otvoreno pricaju o svojoj ljubavi pored zive zene??????! I niko ih he osudjuje????? Ne znam onda sta su Zlokija i Zlokijevci napadali Lunu kao ostala javnost??!!!Zao vanmZlokija a nije Mrkine zena koja je stara I bolesna????
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs