Nataša Bekvalac i Luka Lazukić
Instagram
Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Instagram

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić, Foto: Instagram

Život pevačice Nataša Bekvalac ispunjen je koliko predivnim, toliko i tužnim momentima. Nataša je od početka svog pojavljivanja u medijima privukla ogromnu pažnju javnosti zbog svoje nesvakidašnje lepote i harizme koja joj je osim ljubavi, donela i mnoge probleme.

Nataša je prošla kroz dva razvoda, a treći put, taman kad je mislila da je naišla na "onog pravog", ponovo je sve palo u vodu. Svog supruga Luku Lazukića prijavila je za nasilje, a bolni proces oporavka, s obzirom da je od tog nemilog događaja prošlo tek nekoliko meseci, i dalje traje.

Nataša, kako to i nalaže lepo vaspitanje, o Luki trenutno ne želi da govori, svoju intimu čuva isključivo za sebe, ali jednom prilikom u emisiji kod Ognjena Amidžića ispričala je priču koju su njeni obožavatelji oduvek priželjkivali da čuju - priču o tome kako su se ona i Luka Lazukić upoznali i kako se rodila velika ljubav, koja je ugašena na stravičan način.

Luka Lazukić

E-Stock/Katarina Mihajlović

Luka Lazukić, Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

 - Dogodila mi se ljubav. Moja odluka je da uvek budem iskrena i otvorena. Upoznala sam ga pre šest godina u Španiji, i to na jedan veoma smešan način. Bili smo na jednoj super plaži i ja sam ga odmah videla, pošto je specifičnog izgleda. Kako sam bila sa sestrom, počela sam da ga ogovaram. U jednom trenutku sam kao slučajno prošla pored njegovog stola i čula sam da razgovaraju na španskom jeziku. Vratila sam se kod Kristine, tu smo malo popili, pa sam se ja opustila. Kada smo krenuli sa plaže, Luka je sa svojim društvom išao ispred nas. Kako sam mislila da me ništa ne razumeju, ja sam dobacivala razne stvari. Znaš već kad se devojke opuste, pa pričaju šta bi sve radile - otkrila je Nataša, a onda ispričala da joj se dogodila filmska scena.

- U jednom trenutku sam videla da on kreće unazad i da se okreće ka meni i kaže: „To nije nikakav problem.“ Počeli smo da se družimo i ništa više od toga nije bilo jer mi je rekao da se ženi i posle toga se više nismo videli. Ali, eto, ne lezi vraže. Nekoliko godina kasnije moje sestre su pokrenule modnu marku i rekle mi kako bi volele da se njihov brend pojavi u jednom beogradskom „koncept-storu“, ali da je tamo jedan veoma težak čovek za saradnju i da bi volele da ja odem na sastanak. Mislila sam da je u pitanju neki gej, jer je bilo logično pošto se gej ljudi razumeju u modu - sa osmehom je rekla Nataša i objasnila kako su dalje tekle stvari.

- Ne da to nije bio gej, nego je to bio moj Luka sa Ibice. Malo smo popričali i meni se desila hemija i shvatila sam da meni baš nije dobro - rekla je Nataša.

Komentari (3)

mostara

23.09.2018 01:02

Ostajes duzna po restoranima i hotelima gdje gostujes . Samo ti i Bog znaju zasto ti e to dogada

Tea

23.09.2018 02:11

Nato sama trazis djavla pa ga i dobijes! Kada sam videla prvu vasu zajednicku fotografiju pomislila sam za Luku taj je opasan i nasilan I da nr trpi da mu se bilo ko suprostavlja, znajuvi kakva si ti pomislila Sam ovde CE neko naje..ti! Ne znam kako nisi to osetila pa bar ti imas iskustva sa svakakvim ljudima?