Cvija
Printscreen/Instagram
Cvija

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

- Sebe sam skućio pre skoro deceniju. I sebe i svoju porodicu. Prvi auto od svoje love sam kupio sa 22 godine tada je koštao 7.000 evra, to me odavno ne loži. Volim da imam dobar auto, ali da nije upadljiv – iskreno je rekao on.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

I samo čekam bebe poziv ☎️

A post shared by Stefan Cvijović (@cvija1989) on May 6, 2020 at 1:39pm PDT

Njegova saradnja sa brojnim zvezdama poput Dare Bubamare, Željka Vasića, Rade Manojlović, Raste i drugih ogleda se u milionskim pregledima. On je istakao kako je ponosan na svoj rad i trud.

- Ponosam sam na sebe, a pogotovo na one stvari koje čuvam za sebe i za koje javnost ne zna, jer nisam neko ko voli da pokazuje sve. Između ostalog i na uspehe u drugim poslovima, na drugim poljima, na tome sto sam u svemu ovome ostao normalan, pošten i zdrav – rekao je Cvija.

Pevači su se u poslednje vreme žalili kako je nakon izolacije nastupila velika kriza u muzici, međutim Stefan takve navode demantuje.

- Sebe ne smatram samo muzičarem. Meni je muzika ljubav i samo jedan od poslova, biznisa kako god želis da nazoveš, kojim se bavim. Na mene ova situacija nije uticala negativno pa ni po džepu. Drugi poslovi su mi donosili više novca, neki poslovi isto kao i ranije. Nisam imao nastupe, ali ne zarađuje se samo od nastupa u muzici. Nisam imao neke troškove. Sve u svemu, radoholik sam, nikad ne mogu biti u minusu – rekao je pevač.

U poslednje vreme su sve popularniji pevači koji izvode novi muzički pravac poput Jale Brata i Bube Kolerija, repera Milija, Raste, međutim Cvija ističe kako to nije ništa novo već je sada naišao njihov talas popularnosti.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Ne sija svako sunce koje ti udje u život.

A post shared by Stefan Cvijović (@cvija1989) on May 11, 2020 at 1:33pm PDT

- To nikako nije nov muzički pravac. Jala i Buba se bave muzikom više od 10 godina. Mili se takođe dugo bavi muzikom. Samo su kasnije od nekog mog talasa izleteli sa hitovima i zbog toga su tu gde jesu. Svako ko napravi nešto, novac, hajp, pa i te preglede na Jutjubu, kako god to zvučalo, mora se skinuti kapa – kazao je Stefan, a onda dodao da najviše voli da sarađuje sa Reljom Popovićem.

Pored novog pravca i milionskih pregleda dolazi i sujeta. Pitali smo Cviju kako na to reaguju stariji pevači koji se bave tradicionalnijom muzikom.

- Ranije je bilo sujete, pre sedam, osam godina kada smo krenuli da izbacujemo te fuzije muzičkih pravaca, gde je bilo i repovanja i pevanja i pevanja kroz autotjun, kako starija garda voli to da kaže. Ali odavno toga nema, možda i ima a ja ne osećam. Slabo se krećem u krugovima muzičara i estrade - istakao je pevač.

Baka Prase

Youtube/printscreen

 Foto: Youtube/printscreen

Jutjuberi preuzimaju primat na Balkanskoj sceni, a sve više njih želi da se bavi pevanjem. Pevač otkriva da ih ne vidi kao ozbiljnu konkurenciju.

- Konkurencijom naravno ih ne smatram, jer su to različite branše, žanrovi kako god želite nazvati. Baka Prase (Bogdan Ilić) je ozbiljan Jutjuber, pored toga znam da je muzički obrazovan, izbacuje pesme za svoju armiju fanova i treba. Ali nastupamo na različitim mestima, različite generacije i ekipe nas slušaju. Breskvica (Anđela Ignjatović) i Voyage (Miahjlo Veruović) su jako talentovani, sviđa mi se sve poslednje što su snimili i samo neka nastave tako, korak po korak – odgovorio je Cvija i kazao sa kim bi voleo da sarađuje u budućnosti od velikih zvezda.

Voyage, Breskvica

Screenshot Youtube

 Foto: Screenshot Youtube

- Odrastao sam na Bijelom Dugmetu, YU-Rocku, odatle volim Bebeka mnogo. Uglavnom se kod mene ništa u muzici ne planira na duge staze, kako mi nesto naiđe što me izvoza, tako uradim – zaključio je pevač Stefan Cvijović Cvija.