Tijana EM
PrntScrn
Tijana EM

PrntScrn

Tijana EM, Foto: PrntScrn

Sinoć je u emisiji kod Ognjena Amidžića progovorila o svemu tome.

"Ja ne bih ništa preterano detaljisala, sve je prošlo. Gledam da to ostavim iza sebe, bili smo godinu i po dana, nije se to ispoljavalo na takav način ranije. Ja ne mogu da oprostim i pređem preko toga. Nije mi bila frka, nisam se plašila za svoj život. Mislila sam samo o tome da to prođe. Ne mogu da kažem da to nije bila ljubav, jeste", rekla je Tijana, a onda otkrila da li se čula sa njim nakon toga i sa njegovom porodicom.

"On ima zabranu prilaska i komunikacije. Nemam nikakav kontakt sa njim i sa porodicom, prvi dan sam se čula sa njegovom mamom i sestrom, bili smo u super odnosima. Sada smatram da nema potrebe da se čujem sa njima.", rekla je ona.

Naime, Tijana je navela da je M.K. koji je, inače, bubnjar u njenom bendu nasrnuo na nju u alkoholisanom stanju i da ju je nekoliko puta udarao.

Ona je na kraju 2020. odlučila da sve ružno ostavi iza sebe, te je napravila i jednu promenu kada je reč o izgledu.

Inače, pevačica je u svojoj ispovesti otkrila da je njen bivši dečko pre incidenta pokazivao ljubomoru, ali kako kaže, mislila je da je to u granicama normale.

- Verovala sam da je to normalna doza ljubomore, koja postoji u svakoj vezi. Smetalo mu je kada sam u muškom društvu, a ja sam ga razumela, jer bih odmah pomislila kako bi meni bilo da je on okružen nepoznatim devojkama. Tako sam pravdala njegove verbalne napade. S druge strane, nije mi branio da nosim miniće, naprotiv, voleo je to. Pošto smo zajedno bili u bendu, razumeo je da moram da izgledam provokativno, da vrckam, da se smejem, da flertujem... Ali očigledno je tako bilo samo kada sam mu bila pred očima. - rekla je za Informer.

Pročitajte još