Severina i Igor
Screenshoot Instagram
Severina i Igor

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

- Ne dopusti da te kontroliše tvoja prošlost, novac, negativni ljudi i vuk u jagnjećoj koži - napisao je on na Instagram storiju.

Igor Kojić

instagram/igorkojic

Foto: instagram/igorkojic

Oni od proleća nisu nigde uslikani zajedno, a ne lajkuju jedno drugom objave na Instagramu, niti su čestitali jedno drugom godišnjicu braka.

Podsetimo, venčali su se 2015. godine i nemaju zajedničke dece, dok Severina ima sina iz prvog braka.

Severina Kojić

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

- Ovom divnom muškom stvorenju, Igoru Kojiću, srećno uplovljavanje na 33 obrta. Srećno, ljubavi - napisala je Seve 30. jula ove godine za njegov rođendan i dodala emotikon srca kao i haštagove "volim što se volimo" i "ljubav se ljubavlju vraća".

Nekoliko puta bračni par Kojić otpratio je jedno drugo sa Instagrama, takođe je pevačica nedavno boravila u rodnom Splitu, a na fotgrafijama nije bilo ni traga, ni glasa od njegog supruga, što je podgrejao glasine o razvodu, pa je jedan pratilac dao savet Severini: "Nemojte se više svađati, je*em vam sunce blesavo".

Podsetimo, Igora i Severinu upoznao je estradni menadžer Edvin Softić, koji je Kojića odveo na Severinin koncert u Sava centru, februara 2015. godine i upoznao ih je u bekstejdžu. Venčali su se iste godine, u novembru, a svadbeno veselje upriličeno je u jednom beogradskom hotelu.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Дуле

30.10.2020 21:49

Одкуд то Северина "има сина из првог брака" кад јој је брак са Игорем први? Зашто лепо не кажете да је њен син ванбрачно сете?