Slaven Đukanović
printscreen
Slaven Đukanović

printscreen

Slaven Đukanović, Foto: printscreen

Crnogorski pevač Slaven Đukanović (38), uhapšen je u Beogradu po poternici Srbije jer je u Beogradu osuđen na 16 meseci zatvora zbog ranjavanja Nenada L. u kafiću na Vračaru 1. aprila 2010. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Podgoričanin je uhapšen u noći između 30. i 31. decembra prošle godine kada se sa prijateljima uputio na novogodišnji koncert. Međutim, čim je izašao iz Crne Gore i pokušao da uđe u Srbiju, srpski policajci su mu stavili lisice na ruke i odmah je upućen na izdržavanje kazne u zatvor u Sremskoj Mitrovici, gde robijaju strani državljani.

Crnogorski mediji su objavili da pevač navodno nije znao da je osuđen i da je za njim raspisana poternica, kao i da je samo nekoliko dana pre toga nesmetano ušao u Srbiju, te da je posećivao i nekoliko evropskih zemalja, gde je nastupao u lokalima i noćnim klubovima.

Prema saznanjima "Blica", ovaj crnogorski pevač osuđen je na godinu i četiri meseca zatvora, i to zbog nedozvoljenog nošenja oružja i nanošenja teških telesnih povreda. Kazna zbog ranjavanja Nenada L., rodom sa Ilidže, u kafiću "Paragraf" u beogradskom naselju Čubura 1. aprila 2010. godine, izrečena mu je pet godina kasnije.

Slaven Đukanović

printscreen

Slaven Đukanović, Foto: printscreen

Te večeri, Đukanović se dovezao crnom "hondom" crnogorske registracije do kafića u kome je bio Nenad L., i to u društvu dve devojke. Đukanović je ušao u lokal, pa su on i Nenad L. razmenili nekoliko rečenica, da bi Crnogorac otišao do svog vozila, uzeo pištolj i vratio se u kafić. Čim je ušao u "Paragraf", pucao je u Nenada L. i ranio ga u nogu, a potom utrčao u auto i pobegao u nepoznatom pravcu.

Ubrzo posle ranjavanja, Nenad je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, gde mu je konstatovana prostrelna rana butine, a policija je ubrzo identifikovala napadača i protiv njega podnela krivičnu prijavu, a kasnije je u sudskom postupku pravosnažno osuđen na godinu i po zatvora zbog ranjavanja Nenada L.

Komentari (3)

novo

12.01.2019 10:41

on je milov rodjak pustice ga

Cile

13.01.2019 07:36

@ novo - Da bas zato ce da ga puste .?

Davor

12.01.2019 14:33

Sram vas bilo hapsite postene kriminalce. Velika bruka za sve nas.