NISU JEDINI! Crkva NEĆE DOZVOLITI brak između Milojka (74) i Miljane (21), ali i ovaj poznati par je imao taj problem!

Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božović (74) iz sela Pilatovići zakazali su venčanje 7. septembra ove godine, ali im crkva neće dozvoliti zbog velike razlike u godinama.

Milijana i Milojko
Milijana i Milojko, Foto: printscreen

Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božović (74) o kojima već danima bpriča u našoj zemlji, zakazali su venčanje 7. septembra ove godine. Oni imaju veliku želju da se venčaju u crkvi, ali im crkva neće dozvoliti zbog velike razlike u godinama. Inače, oni nisu jedini poznati par koji se suočio sa ovom zabranom.

 

Naime, i naša poznata kreatorka Verica Rakočević i njen 35 godina mlađi partner Veljko Kuzmančević nisu mogli da se svoju ljubav ozvaniče pred Bogom jer po kanonima SPC razlika među mladencima ne sme biti veća od 15 godina, a i mlada bi trebalo da ima manje od 60, dok Verica danas ima 71, a kada se udvala imala je 65.

Prepreka je i to što dizajnerka iza sebe već ima jedan brak zaključen u crkvi. Da bi ostvarili svoju želju, moraju da dobiju posebnu dozvolu nadležnog episkopa.

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, Foto: Instagram/verica.rakocevic

Da imaju problema potvrdio je u izjavi za magazin Stori tada i sam Veljko Kuzmančević.

"Crkveno venčanje je čin koji će se dogoditi pred bogom i uz blagoslov našeg sveštenika, bez obzira na to što se spekuliše da li je moguće ili ne."

A između Milijane Bogdanović i Milojka Božić koji, inače, vole da svoju ljubav promovišu i na Instagramu, je 53 godine. Njih dvoje trenutno razmatraju ulazak i u rijaliti te ćemo ih možda gledati u "Parovima" ili u "Zadruzi". I Milojko, poput Verice iza sebe ima bračnu zajednicnu, naime, kako je rekao, dva puta je bio u braku.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi