Zdravko Čolić
Dejan Briza/Alo!
Zdravko Čolić

Dejan Briza/Alo!

Zdravko Čolić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Ipak, njegovo srce je osvojila Aleksandra sa kojom je u braku od 2001. godine i imaju dve ćerke - Unu i Laru.

PROČITAJTE JOŠ:

Goca Tržan

Masanori Jošida/Alo!

 

Iako 16 godina uživaju u skladnom bračnom odnosu, suprugu Zdravka Čolića retko kada imamo prilike da vidimo u javnosti, a mnogi spekulišu da je ovaj događaj povod za to. 

Otkako je kročio na muzičku scenu, Zdravko Čolić je postao miljenik žena. Zbog obožavateljki koje su ga pratile u stopu, pevač je tokom bogate karijere imao mnogo neprijatnosti. Jedna će mu ostati upamćena za ceo život.

Zdravko Čolić

Rajko Ristić/Alo!

Zdravko Čolić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

On je objasnio da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila.

Za Čoliom je sedamdesetih i osamdesetih godina vladala masovna histerija, koju ni pre ni posle njega nije doživela nijedna domaća zvezda. Devojke su ga jurile u hordama i zbog njega svašta radile.

Zdravko Čolić

Vladimir Marković/Alo!

Zdravko Čolić, Foto: Vladimir Marković/Alo!

"Sećam se da je jedna preskakala balkone u Mađarskoj da bi ušla kroz moj prozor. Mogla je da pogine. Sarajevske novine pisale su o devojkama koje su se kao miševi pele uza zid do moje sobe. Bilo je i upadanja u sobu. Pokojni Davorin Popović me je zezao kako me je neka devojka poljubila i pala u nesvest, a ja nisam imao pojma jer je nisam video od gužve. Kaže mi Davorin: „Dođe, poljubi ga i, ooop, pade!“ Tih izliva emocija i strasti bilo je dosta", prisetio se Čolić.