Zdravko Čolić
Dejan Briza/Alo!
Zdravko Čolić

Rajko Ristić/Alo!

Zdravko Čolić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

U mirnom delu Košutnjaka Čola je svio gnezdo sa suprugom Aleksandrom i ćerkama Unom Zvezdanom i mlađom Larom. Otkriveno je kako iza kulisa izgleda život čoveka koji već decenijama stavlja osmeh na lice svima koji vole njegove pesme i iznenadili smo se. Verovali ili ne, Zdravko živi kao sav normalan svet!

Raspoloženi poštar je pokazao Čolinu vilu okruženu zelenilom, ispred koje je veliko dvorište, dve kapije i visoke mere bezbednosti. Do kuće se teško stiže jer na ulasku u naselje se nalazi rampa i ne može kolima da se prođe ako niste stanar tog okruga jer u njemu žive uglavnom strane diplomate.

Komšinica Sanja ima ćerke uzrasta pevačevih ćerki, a prvi susret sa Zdravkom je bio upravo na dečjem igralištu. 

"Prvi put kada sam ga videla, nisam mogla da verujem. Njegova deca i moja deca su se igrala na igralištu. Meni se obrati neki čovek, kad ono - Čola. Ja stala, gledam i ne verujem. On se lepo nasmejao i od tada se uvek lepo javi kada se sretnemo na igralištu. Uglavnom, sada dolazi na igralište sa mlađom ćerkom Larom, starija je prerasla to, isto kao i moja. Čovek je narodan, ma ljudina, sve najbolje mogu reći za njega", otkriva komšinica Sanja.

Zdravko Čolić

Vladimir Marković/Alo!

Zdravko Čolić, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Često džogira šumom

Zdravko voli da šeta i džogira, pa ga oni koji trče obližnjom šumom često mogu videti kako se rekreira. Komšija Bogdan kaže da Čolićevo ponašanje treba da bude primer drugim javnim ličnostima kako treba da se ponašaju.

"Ma Čola je gospodin, svako će vam to reći. Srećemo se često u šetnji, a i u obližnjim restoranima. Uvek se lepo javi i veoma je ljubazan. On treba da bude primer drugim poznatim ličnostima kako se zvezda ponaša. Mislim da se takva pevačka veličina više neće ponoviti na našim prostorima. Vežba često, vrlo je disciplinovan i u top formi uvek", ispričao je Bogdan, penzionisano vojno lice.

Zagonetna komšinica, koja nije želela da otkrije svoje ime, kaže da se divi Čoli što je uspeo da sačuva porodicu od javnog života.

"Znam sve o Zdravku, ali neću da vam kažem. Moja kuća je blizu njegove, a sa istog smo podneblja došli. Mislim da je Čola najpametniji od svih poznatih ličnosti što krije svoje najbliže, a tako treba i da ostane. Kako vidim, to poštuju i konobari i komšije i niko se do sada nije usudio da uslika na kvarno njega i porodicu. A znate zašto je to tako, zato što je Čola veličina i takav tretman od naroda i zalužuje", kaže ona.

Larin tata je super

Komšinica Snežana otkriva da joj je veoma žao što se jednom nije slikala sa njim kada je imala priliku.

"Joj sedi on jednom pored mene u kolima, vozač ga je vozio i izašao nešto do trafike da mu kupi. Ja ga pitam „je l‘ to Čola u kolima?”, a on klimne glavom. Mene je bilo sramota da mu priđem da se slikam, šta će, čovek tako velika zvezda, ko zna koliko ga njih gnjavi za slikanje. Evo i danas žalim što se nisam taj dan slikala sa njim, ne znam da li ću imati takvu priliku ponovo. Čola je naša najveća zvezda", iskrena je Snežana, koja je ponosna što joj je Zdravko u komšiluku.

O Čoli svi imaju samo reči hvale, čak i mališani.

"Znamo da je Larin tata pevač i da je poznat. On je super čovek, vidimo ga u parku, a onda na TV-u", kaže stidljivo jedan od mališana.

Zdravko Čolić

Rajko Ristić/Alo!

Zdravko Čolić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Komentari (9)

Tačno tako

22.07.2018 13:43

Zaista,možda jedini čovek za koga nisam čula jednu ružnu reč i sve je kao u ovom tekstu.Mnogo je poznatih koji su dosta veliki u očima javnosti,dugo su prisutni,na tv-u kez od uva do uva...a da su katastrofa kao ljudi,kupci,gosti u restoranu... (poznati par viditeljka-pevač,pevačica-bivši teniser...dno)

Angelina

22.07.2018 14:41

Svi koji su imali tu čast da upoznaju ili sede u društvu sa Čolom, kažu da je čovek nevidjeno prizeman, fin, kulturan, inteligentan, pun humora, uvek nasmejan, svima izadje u susret, uvek ima vremena za sve i svakog... Ni u jednom trenutku ne glumi zvezdu, iako je najveća zvezda na ovim prostorima. Ma kažu svi da je čovek car i legenda! Stvarno za primer svim ljudima a ne samo javnim ličnostima. Zato je tu gde jeste već decenijama, broj 1. Čolo, Čolo, živ i zdrav nam bio još 100 godina!

Mare

22.07.2018 15:07

Gde ste p... stig'o Zdravko Colic :)

sava

22.07.2018 15:08

misliš na Joksimvice i zivojinovice?

Vuki

22.07.2018 16:46

Super deka..

Sofija

22.07.2018 17:57

Bio i ostao zvezda, najveca ❤

Мика

22.07.2018 19:38

Имала сам ту част да се сликам са Чолом.Седео је са друштвом у кафићу.Нисам могла да одолим,пришла сам и питала да се сликамо.Срце ми је дивљачки куцало,мислила сам да ће ме одбити.Његова љубазност ме је оборила са ногу!Тако пријатан и нормалан човек!?А највећа звезда свих времена!!!

Brta

22.07.2018 20:00

COVEK sa velikim C

X

22.07.2018 20:16

Svi vi pakosnici sto dajete minuse crknite od zavisti!!!