DRAMA I VRISCI USRED ŠUME Članove "Miligrama" umalo pregazili konji za vreme snimanja spota (FOTO)

Sve se dešavalo oko dva ujutru...

Miligram
Miligram, Foto: Promo

Popularni srpski bend Miligram je pre deset dana snimio novi spot na Kopaoniku za pesmu "Crna kutija", a tokom snimanja određenih kadrova u šumi, oko dva sata posle ponoći, došlo je do prave drame.

Naime, njih su okupljene oko vatre umalo pregazili konji koji su i statirali u spotu.

Kako kaže izvor sa lica mesta, dok su članovi benda sa manekenkama iz spota bili oko logorske vatre, konji su odjednom krenuli ka njima, umalo pregazivši deo ekipe.

Miligram
Miligram, Foto: Promo

Ti konji su bili veoma paženi od strane vlasnika, ali i članova benda, te niko ne zna zbog čega su tako reagovali.

- Jedan od članova benda i jedna devojka su prošli sa nekoliko ogrebotina, pošto su pali na neko drveće, ali na svu sreću niko nije ozbiljnije povređen - priča izvor i dodaje:

- Sve se dešavalo oko dva ujutru, usred šume, gde je bilo oko 20 ljudi koji su učestvovali u snimanju. Sve je bilo u najboljem redu čitav dan, snimanje je teklo fenomenalno, a onda se dogodilo nešto sa reflektorima koji su bili postavljeni za potrebe snimanja. Nisam siguran ko ih je pomerio i pojačao, ali su u jednom trenutku zaslepeli konje koji su se iste sekunde zaleteli pravo na članove Miligrama i devojke koje su bile sa njima. One su počele da vrište, nastao je haos, pritom su svi bili usred šume i u čitavoj toj drami nije bilo moguće pohvatati da li su svi tu i da li su dobro - priča izvor.

Miligram
Miligram, Foto: Promo

Mili je sve vreme pokušavao da smiri ljude, a onda je sa ljudima zaduženim za konje otišao da ih traži. Sreća je pa su se zaustavili u blizini i da se sve završilo kako treba.

Inače, Miligram od nedavno ima i novog pevača - Adija.

Kada je procurila informacija da je Adi novi pevač Miligrama, Mili je rekao da je zasigurno reč o jednom od najlepših vokala koje Balkan ima.

- On je neverovatno talentovan i fantastičan momak koji zaslužuje punu pažnju publike! Mislim da je Miligram prostor gde može da se izrazi, da radi nešto što voli. Sa njim mislim da će se sve savršeno uklopiti i da neće biti nikakvih problema. Ono što bih ja mogao da ga naučim je samo iskustvo koje nema, a put koji ćemo zajedno proći njemu ce biti fantastičan - iskreno je rekao Aleksandar Milić Mili.

Podsetimo, prva pesma u novom sastavu Miligrama je "Karotida", koju su mnogi ocenili kao nešto potpuno drugačije.

- On je neverovatno talentovan i fantastičan momak koji zaslužuje punu pažnju publike! Mislim da je Miligram prostor gde može da se izrazi, da radi nešto što voli. Sa njim mislim da će se sve savršeno uklopiti i da neće biti nikakvih problema. Ono što bih ja mogao da ga naučim je samo iskustvo koje nema, a put koji ćemo zajedno proći njemu ce biti fantastičan - iskreno je rekao Milić.

Podsetimo, prva pesma u novom sastavu Miligrama je "Karotida", koju su mnogi ocenili kao nešto potpuno drugačije.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi