Hurricane
Printscreen
Hurricane

Printscreen

Hurricane, Foto: Printscreen

Ove godine Srbiju će na takmičenju za pesmu Evrovizije predstavljati grupa Hurricane čije su članice Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević. Pevačice su progovorile o prvim reakcijama na pesmu "Loco Loco".

- Mi smo se zaista trudile da sa celim našim timom i u saradnji sa RTS-om izaberemo što bolju pesmu. Autori su Nemanja Antonić i Darko Dimitrov, a tekst je pisala naša Sanja. S obzirom da je to za nas dobitna kombinacija, očekujemo veliki uspeh - započela je Ksenija, pa progovorila o prvim reakcijama:

- Reakcije su sjajne, prepozitivni su komentari i ljudi su oduševljeni. Mi smo presrećne zbog toga i zahvalne smo na predivnim komentarima - dodala je.

Dejan Milićević

YouTube/Printscreen

Dejan Milićević, Foto: YouTube/Printscreen

Mrežama su kružili komentari da projekat izgleda "jeftino", ubrzo se oglasio i Milićević, a ovom prilikom su nam svoj komentar dale i pevačice.

- Dejan Milićević je profesionalac i o njegovom radu govori njegova dugogodišnja karijera. Imamo beskrajno poverenje u njega i mi smo spotom zadovoljne - istakle su.

U spotu su iznele guste lokne, koje podsećaju na frizuru koja je bila najpopularnija osamdesetih godina, te su se na Tviteru pojavili i komentari da Sanja u spotu podseća na Lidiju Vukićević iz mlađih dana, a Sanja nam je otkrila i kako ona doživljava takve komentare.

- Ahahah pa može samo da mi imponuje! Lidija je prelepa žena, tako da sam prezadovoljna takvim komentarima - rekla je kroz smeh.

Hurricane

Alo!

Hurricane, Foto: Alo!

Budući da se datum održavanja Evrovizije sve više bliži, Uraganke su otkrile i kako teku dalje pripreme:

- Pripreme su u toku. Spremamo nastup čime podrazumevamo koreografiju, scenski pokret, kao i stajling. Imamo još vremena do Evrovizije, ali jedva čekamo da pokažemo publici šta smo sve spremile. Biće spektakularno - zaključile su članice popularne grupe.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

vesna

07.03.2021 10:40

Hurricane su napravile karijeru u poslednih godinu dana, zaista, skidam kapu. Medjutim, ne treba potcenjivati Evroviziju (zbog koje su tu karijeru i napravile). Koliko god su to lake note, pobednička pesma ipak zahteva snažnu poruku, a Loco Loco je nema. Poštujem to što se autor drži ideje da oko pesme okupi i narod koji nije naš (ovaj put sa španskog gov. podr.) u cilju pobede, ali pesma mora imati snažnu poruku. Molitva je imala snažnu ljubavnu poruku, sećate se, kao i sve pobedničke pesme.

commie

07.03.2021 17:43

Nažalost, pogledao sam spot. Očekivano loše za isto takvo takmičenje. Davno nisam poslušao besmisleniju pesmu... Al' ko mi je kriv. Sam sam kliknuo.