Tea Tairović
Una Kršev
Tea Tairović

Una Kršev

Foto: Una Kršev

Vreme koje provodi kod kuće koristi kako bi pročitala što više knjiga, a u razgovoru za „Alo!“ je otkrila zbog čega je maštala o tome da bude profesorka, ali i koji joj je omiljeni književni žanr.

Tea Tairović

Una Kršev

Tea Tairović, Foto: Una Kršev

Tea, kako provodiš slobodno vreme kad si kod kuće?
- Koristim ovu pauzu između nastupa na pravi način i posvećujem se sebi, pa dosta vremena provodim u kućnoj biblioteci. Non-stop čitam, iako mnogi misle da samo pevam, plešem i poziram za Instagram.

Šta trenutno čitaš? Do sada nisi pokazala svoju kućnu biblioteku.
- Trenutno sam posvećena knjizi ,,Paviljon žena“ spisateljice Perl Bak. Ona je omiljena književnica moje mame, dobitnica je Nobelove nagrade za književnost, a ja sam čekala pravi trenutak da uzmem neki njen roman u ruke i pročitam ga celog, jer inače zbog posla ne bih stigla. Sada nemam nastupe, pa mogu da sedim u kućnoj biblioteci, gde imamo nekoliko stotina knjiga.

Vidiš li sebe u ulozi profesorke ili književnice?

PROČITAJTE JOŠ:

- Smatram da sam rođena za scenu i da mi pevanje dobro ide, ali kada ne bih bila pevačica, mogla bih da budem profesorka, što da ne. (smeh)
Koji je tvoj omiljeni književni žanr?
- Definitivno psihološki triler, a ponekad volim da čitam i autobiografska dela.
Mnogi kažu da si u javnosti namazana, ne voliš da otkrivaš detalje iz privatnog života.
- Svesna sam da sam odabrala posao koji podrazumeva iznošenje svoje privatnosti na izvol’te. Ali, trudim se da intimu zadržim za sebe, dovoljno je što na društvenim mrežama ponekad kačim provokativne fotke. 
Zbog toga te mnogi osuđuju.

BONUS VIDEO:

 - Mlada sam, imam potpunu slobodu da se na sceni pojavim u provokativnom izdanju ili da se fotografišem ili snimam kako plešem, zašto da ne? Privlačnost žene i njen seksepil dolaze iznutra, nije dovoljan samo dobar fizički izgled.

Komentari (1)

SrBa

11.11.2020 09:54

Doktoriraj kod Tome diplome, pa se zaposli na FTN kao ministarka Mijatović Dukić.