Uroš Ćertić i Rasta
instagram
Uroš Ćertić i Rasta

instagram

Uroš Ćertić i Rasta, Foto: instagram

Ćerić je iz pritvora izašao u tajnosti i povukao se u ilegalu, te je za domaći medij rekao kako mu u zatvoru nije bilo strašno, ali da mora da bude malo sam sa sobom.

Uroš Ćertić

Screenshot Instagram

Uroš Ćertić, Foto: Screenshot Instagram

"Brojne neistine su napisane o mom hapšenju. Istina je da sam se 29. septembra sam prijavio inspektorima u stanici u ulici Majke Jevrosime, ali o slučaju zbog postupka koji se vodi protiv mene ne smem da pričam", rekao je kastader.

Rasta

Youtube/Printscren

Rasta, Foto: Youtube/Printscren

"Odlično se osećam. Trenirao sam svaki dan, a u prekraćivanju vremena mi je pomagalo i druženje sa Rastom. Bili smo cimeri u karantin-hodniku u 30. krilu Centralnog zatvora. Rasta je bio u sobi 15, a ja u sobi 12, delilo nas je pet metara. Često smo u šetnji bili zajedno. Svaki drugi dan ili treći dan sa još jednom osobom. Delili smo kantinu i šalili se na svoj i tuđ račun. Nije nam bilo dosadno", ispričao je Uroš dodavši da uhapšeni reper planira da ga angažuje ubrzo ko izlasku na slobodu, o kojoj su do juče zajedno maštali.

"Svima koji su u zatvoru jeste glavna želja da što pre postanu slobodni. Međutim, Rasta i ja smo smišljali pesmu koja će, siguran sam, postati megahit jer su se spojile neverovatne energije i još ću da budem jedan od glavnih aktera u spotu za tu pesmu i izvešću neviđene kaskade", otkriva Ćertić.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Kostadin

16.10.2020 08:04

Što duži boravak u bajbokani je koristan za umetnički rad. Ko bi rekao da će se ovakva dva mega talenta sresti na tako romantičnom i inspirativnom mestu. Možda je to dobra ideja da se i drugi umetnici, glumci i pesnici smeste tamo da bi doBili inspraciju.