Una Čolić
Printscreen/instagram
Una Čolić

printscreen

Una Čolić, Foto: printscreen

Ćerka Zdravka Čolića koja je nedavno proslavila 18. rođendan, Una Čolić postala je poznata javnosti kao jedna od naslednica našeg najboljeg pevača, a mnogi su se dodatno za nju zainteresovali kada su isplivale pikanterije poput toga da ima šofera koji je vozi, ali i da odseda u luksuznim restoranima i hotelima.

PROČITAJTE JOŠ:

Una Čolić sinoć je sa društvom otišla na jednu žurku upriličenu povodom inostranog praznika Noć veštica, a tom prilikom se maskirala u đavolicu.

Una je cela bila u crnom, a na glavi je nosila rogiće, dok je osim jake šminke imala i đavolji rep iscrtan oko leve obrve.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ▪️Una ▪️Čolić▪️ (@unacolic) on Nov 1, 2019 at 3:51am PDT

Inače, Una Čolić je do skoro pohađala privatnu gimnaziju, a od ove godine ide na fakultet. Jedan od njenih najboljih drugova iz škole je sin pevača Bobana Rajovića mladi fudbaler Andrija. Pre gimnazije na Košutnjaku, Una je završila u istom obrazovnom centru i osnovnu školu, koju trenutno pohađa Zdravkova mlađa ćerka Lara.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ▪️Una ▪️Čolić▪️ (@unacolic) on Sep 8, 2019 at 10:17am PDT

 - Una je dobro dete, lepo uči i sve se dogovara sa roditeljima. Majka je njoj i sestri skroz posvećena i za maltene svaki njihov korak. Una stalno izlazi u popularne klubove sa vršnjacima. Omiljena je u društvu, a ima nekoliko najboljih drugarica, koje su takođe iz imućnih porodica. Sve one vole da ručaju u najboljim beogradskim restoranima sa prijateljima i porodicom. Una voli da se šminka i da se fotografiše, a tata joj sve dopušta jer želi da njegove ćerke uživaju u životu i da budu neopterećene njegovom karijerom - ispričao je navodno prijatelj blizak porodici Čolić za medije.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Dijana Janković otkrila porodične tajne: Moj suprug me se plaši!

 

Komentari (2)

aco

01.11.2019 21:05

Unistice nas zapadna civilizacija.

denis011

02.11.2019 13:40

PRELEPA JE. Neka uziva u zivotu. Ne vidim sta je lose uradila . Bravo za vaspitanje. Ponasa se shodno svom statusu.