Snežana Dakić
Ana Paunković
Snežana Dakić

Ana Paunković

Snežana Dakić, Foto: Ana Paunković

Snežana u poslednjem intervjuu ističe koliko je ponosna na svoju naslednicu, koja je od nje, kako sama tvrdi, "usvojila životne rezone".

- Laura je zrela i odgovorna devojčica. Razume kada joj se objasni zašto nešto može, a nešto ne bi trebalo. Čak i kada joj je nešto mrsko, ipak prihvati. Školske obaveze sama obavlja, čak sama planira i zakazuje privatne časove iz težih predmeta. Sama ide kod kozmetičara, a ponekad i kod zubara - izjavila je Dakićeva za "Story".

- Često me fotografiše za influenserske kampanje. Jednom je nas dve slikala moja mama za jednu kampanju i to je bilo mnogo zabavno iskustvo. Laura me svakog dana oduševljava svojim rezonima. Vrlo je zrela i oštroumna. Pravdoljubiva je, pa sam nedavno zaključila da bi trebalo da postane pravnica - dodala je voditeljka.

 BONUS VIDEO; 

- I nadasve, duhovita je, pa se često šali na račun nekih ljudi i pojava. A to što sam poznata je za nju normalna pojava. Mislim da su njeni životni rezoni poprilično preuzeti od mene, što je i normalno. Trudim se i baš sam joj posvećena. Dosta analiziramo stvari i razgovaramo o svemu.

Pročitajte još

Komentari (4)

Max

21.11.2020 12:43

Koga boli kurac za nju i za njenu ćerku Koga to još zanima

Čučko

21.11.2020 19:20

Šta kaže, poprimila ćerka njen karakter i osobine. E jebiga znači biće profuknjača kao majka.

DEJAN

22.11.2020 09:24

I naravno sa ozenjenim kao i majka opajdara ako mislis dalje ...dno

Daca

22.11.2020 13:10

A Sneki Daki je kao poznata? Po čemu? Po rasturanju brakova? Bolje da dete nema ništa na nju.