OCA PAMTIM SAMO PO LOŠIM STVARIMA! Ćerka poznatog pevača otišla je iz zemlje, morala da promeni ime, terali su je da se odrekne i prezimena!

Ćerka bosansko hercegovačkog pevača Kemala Malovčića, Edita, je u Austriji i Nemačkoj poznata po umetničkom imenu Madita, a postigla je velike uspehe. Njeno detinjstvo i razvojni put nisu bili ni nalik kao kod dece drugih poznatih ličnosti.

Edita
Edita, Foto: Screenshoot Youtube

Naprotiv, imala je problema sa ocem o čemu je javno govorila. Takođe, postojao je i veliki jaz između nje i jenih vršnjaka zbog, kako je sama priznala - imena.

Edita se dugi niz godina bavi glumom i pevanjem, a glumila je u brojnim austrijskim i nemačkim serijama i filmovima. U periodu od 2005. do 2012. godine snimila je četiri studijska albuma koji predstavljaju kombinaciju popa, džeza, bluza i drugih žanrova.

 

Kemalu je Edita prvo dete, a od njene majke se razveo. Inače, Kemal je imao tri braka i skrasio se tek pored Fadile Malovčić s kojom ima troje dece, sinove Dženana, Kenana i Adina.

Mediji su spekulisali o lošem odnosu pevača sa naslednicom, a njene izjave o ocu bile su prilično oštre. Naime, jednom prilikom je priznala da ga pamti samo po lošem, a kako je ona odrastala u Beču, a Kemal živeo i radio u Beogradu, bili su razdvojeni dugi niz godina.

- Pamtim ga samo po lošim stvarima iz detinjstva - rekla je pevačica.

Edita
Edita, Foto: Screenshoot Youtube

Ipak, na kraju su se pomirili i danas su u dobrim odnosima. U jednom intervjuu, bečka pevačica i glumica Edita ispričala je kako je u detinjstvu imala problema zbog imena.

- Majka je želela da ne budem diskriminisana. Mislila je da bi to bilo moguće u okruženju kao što je katolička privatna škola - ispričala je Edita Malovčić u intervjuu za emisiju "Beč danas". Upravo iz tog razloga promenila je ime u Madita kojim se predstavlja sada kada je poznata.

Na početku karijere ćerki Kemala Malovčića su predložili i da se odrekne "ić" na kraju svog prezimena, međutim ona to nije želela da prihvati.

Kemal Malovčić
Kemal Malovčić, Foto: Screenshoot Youtube

- Možda je čudno ako to kažem, ali želela sam da dokažem da čovek ne mora stalno biti gastarbajter. Ti ljudi su napustili svoju zemlju zbog teške ekonomske situacije, nisu je ostavili dobrovoljno. Nisu mogli značajno napredovati zbog jezičkih i drugih barijera, bili su u specifičnoj situaciji - ispričala je Edita svojevremeno.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi