Jelena Rozga
G.Todorović/Alo!

 

Jelena Rozga

G.Todorović/Alo!

Jelena Rozga, Foto: G.Todorović/Alo!

Hana postaje pevačica, ali već je nešto nervira.

Naime, Hana Huljić (29) dolazi iz poznate muzičke porodice, ćerka Tončija (57) i Vjekoslave Huljić (55) se, kako kaže, plašila predrasuda koje joj donosi hrvatska muzička scena koju je obeležila grupa "Magazin" koju je osnovao Tonči Huljić, kao i pevačica Jelena Rozga.

Tonči Huljić

Vladimir Marković

Tonči Huljić , Foto: Vladimir Marković

- Od malena se sećam da su me ljudi pitali hoću li biti nova pevačica Magazina, ja sam se stalno ljutila i govorila im "Ne" - rekla je u intervjuu za RTL Exkluziv Hana koja za savet uvijek prvo pita brata, a poslednjeg oca, muzičara Tončija Huljića.

 - Tata je poslednji na redu - rekla je ranije u jednom intervjuu uz smeh i dodala:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Hana (@hana.huljic) on Oct 8, 2019 at 8:50am PDT

 - Tati sam više puta morala da objašnjavam da me nije briga hoće li neko imati negativan komentar na račun toga što dolazim iz poznate porodice. Bojao se reakcija i podbadanja. Ne zato što je njemu stalo do nečijih komentara, nego zato što se postavio zaštitnički i hteo je da me poštedi takvih reakcija. Ali po tome ni ja ni brat ne bi rebalo da radimo ništa i nikad ne pokušati ništa iz straha od negativnih komentara. Ceo sam se život opterećivala time, ali me više nije briga. Došla sam do te granice kada je sve prestalo da me brine. Valjda je to i stvar odrastanja.