Milić Vukašinović sa ćerkom Majom
Facebook
Milić Vukašinović sa ćerkom Majom

Facebook

Milić Vukašinović sa ćerkom Majom, Foto: Facebook

"Prvi put sam pokušala da se ubijem kada me je otac ostavio zbog Planinke Raković. To je bilo u godinama droge, kad sam bila dete. Nikada nisam pokušala da izvršim samoubistvo zbog narkomanske krize, kako on tvrdi po medijima. Tako pere svoju savest. Kao dete sam ga iznosila iz kafana upi*anog i ispovraćanog, a on me je tako pijan bacao na pod. Svašta sam preživela s njim", kaže Maja koja je drugi put ove godine pokušala da izvrši samoubistvo.

Podsetimo, Maja je 1. juna prerezala vene, tada je pronađena u lokvi krvi u toaletu u svom stanu. Odmah je odvezena u bolnicu gde su joj sanirane rane na ručnim zglobovima. 

"Mama Vera i ja smo bile gladne danima. Dok sam se sama brinula o njoj nepokretnoj, nisam radila. Milić je stalno kukao da ne može da nam pomogne jer nema para ni za kiriju. Zato on nije platio medicinsku sestru da mamu nosa na rukama na kupanje i pere je", kaže Milićeva ćerka i dodaje:

"Moja mama je godinama konobarisala i izdržavala ga. Kada je pala u postelju, ostavio nas je. Dovela sam joj socijalne radnike i doktore da joj pomognu, njeno je bilo samo da potpiše da ide u dom. Ostala bi joj invalidnina i imala bi prava na negu, ali ona nije htela da potpiše. Tad sam poludela, razbila staklo, prerezala ruku, došla je Hitna, pa su me odveli na psihijatriju. Nikada se ne bih ubila dok su mi deca živa i zdrava. To je bilo iz protesta zbog majčine situacije, a tata me je krivio što sam je smestila u dom. Pomračio mi se um, patim od bipolarnog poremećaja, redovno uzimam lekove". Maja tvrdi da njenog oca ne zanimaju unuci, a ubuduće, ona će se ponašati kao da Milić nikada nije postojao u životu.

"Milić Vukašinović je mrtav za mene i moju decu. Neka počiva u miru. Žao mi je samo njegove supruge Suzane jer je ona predivna žena. I nju će oterati u grob", završava Maja.

Komentari (1)

Nenad

29.06.2018 11:05

Za nju je poznato ko je i šta je. Milić je uvek bez dlake na jeziku, surovo iskren i na svoju štetu. Deca joj oduzeta zbog droge.