Goca Božinovska
YouTube/Printscreen
Goca Božinovska

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Najstarija Jelena Vučković uživa sa suprugom u Valjevu i nastupa po klubovima širom zemlje i Evrope, a najmlađa Zorana je, zaposlena u državnoj firmi "Srbijašume".

Ćerka pokojnog Zorana Šijana i pevačice već nekoliko godina vredno radi za platu od oko 60.000 dinara i pomaže majci u svemu. Ona izbegava da se pojavljuje na gradskim dešavanjima i ne druži se sa ljudima sa estrade.

Kako tvrde izvori bliski porodici, Zorana važi za vrednu i sposobnu devojku kojoj je posao na prvom mestu. Iako živi u Surčinu, nikada ne kasni na radni zadatak i sve zahteve poslodavca ispunjava u roku.

Goca Božinovska

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

Predana je poslu i veoma cenjena i poštovana u firmi.

- Imam troje dece i sve troje su različiti. Svako od njih je priča za sebe. Mirko me najviše sekira. On jeste nestašan, ali je dobar kao hleb, dok su mi ćerke druga priča. Jelena voli da peva i stvarno je talentovana, a ima i na koga da bude, dok je Zorana druga priča. Ona je oduvek volela da bude uspešna poslovna žena i to joj odlično ide. Nije važno gde i šta radi, važno je da radi ono što voli. Školu je završila i ponosna sam na nju - rekla je svojevremeno za medije Goca.

Zorana Šijan

Facebook

Foto: Facebook

Zoranu ne viđamo na televiziji, a iako ima profile na društvenim mrežama, oni su zatvoreni, tako da je jasno da ne želi da se eksponira. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom, ali ona ovoga puta nije odgovarala na naše pozive.

 

 

Komentari (2)

Penzioner

22.06.2020 23:11

Ni jedna majka NE RADJA DVE BUDALE !!!!

pera

22.06.2020 23:40

Svi znamo koliko treba biti "sposoban" da bi se zavrsio privatni fakultet.