Jelena Vučković i Goca Božinovska
Rajko Ristić
Jelena Vučković i Goca Božinovska

Rajko Ristić

Jelena Vučković i Goca Božinovska, Foto: Rajko Ristić

Jelena Vučković, starija ćerka pevačice Goce Božinovske, koju je dobila u braku sa kompozitorom Radetom Vučkovićem, pre deset godina godina otpočela je muzičku karijeru, ali se nakon toga povukla iz javnosti.

Jelena je, naime, raskinula ugovor sa "Grand" produkcijom, a zbog toga je u decembru 2019. dospela u žižu javnosti. Tada je osvanula vest da joj je Saša Popović dozvolio da raskine ugovor sa "Grandom" tri godine pre isteka ugovora, te da ona više nije u obavezi da polovinu zarade daje produkciji.

To je izazvalo ogromnu pažnju, a da je Jelena raskinula ugovor sa "Grandom" posle šest, umesto posle devet godina, potvrdio je i njen otac, kompozitor Rade Vučković.

Jelena je nastavila da se bavi muzikom, ali ne i da se eksponira u medijima, međutim svoje venčanje ipak nije uspela da sakrije.

Ona se 2016. godine tajno udala za dugogodišnjeg dečka Aleksandra Sofronića. Ubrzo nakon što se pojavila ova vest, njena mama Goca Božinovska ju je demantovala. Međutim, zet je ubrzo demantovao taštu i potvrdio pisanja medija.

Jelena Vučković

Alo!/Rajko Ristić

Jelena Vučković, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Naravno da smo venčani. To je nešto između njih dve, ne znam šta bih vam rekao. Možda je Goca tako reagovala jer je mislila da je to privatna stvar - rekao je tada Sofronić.

Vučkovićeva se nakon udaje za Aleksandra preselila u Valjevo, ali nakon dve i po godine usledio je krah braka, što je njen bivši suprug tada i potvrdio.

- Neka je sreća prati. O bivšima sve najbolje - rekao je Aleksandar Sofronić.

- Ne znam, ne znam, posvađali su se, ne znam, ne želim da komentarišem to - bila je kratka tada Goca Božinovska, koja nije želela da govori o ćerki i nekadašnjem zetu.

Goca Božinovska pored Jelene ima i ćerku Zoranu i sina Mirka, a njih je dobila u braku sa drugim suprugom, Zoranom Šijanom.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Vučko

16.04.2021 10:32

Objasnite zašto je bitno pisati o nekoj kvazi pevaljki i njenom životu, mami, mužu ...Ne blamirajte se jer delujete kao ozbiljna novina. Ili grešim ?