Branka Blek Rouz
Instagram
Branka Blek Rouz

Instagram

Branka Blek Rouz, Foto: Instagram

Elitna prostitucija već danima okupira javnost u Srbiji. Ko su podvodači i na koji način rade jedna je od tema kojom se mediji bave.

O ovome govorila je Branka Blek Rouz, čuvena striptizeta i vlasnica striptiz kluba.

Nisu to samo priče, izašla su i razna imena, i ja sam više puta pričala na tu temu. Kod nas ljudi imaju lažni morali niko ne sme da priča o tome. Striptiz se nekako uvek provlačio u sklopu prostitucije, međutim, kod mene nikada ništa nije pronađeno. Moj klub je potpuno čist. Ali, nisu samo striptiz klubovi mesto prostitucije, tu su i splavovi i kafane, gde se devojke predstavljaju kao drugarice, pa se podvode po određenim cenama. Toga ima i toga će biti, uvek u siromašnim zemljama dolazi do toga - kaže Branka.

Iako se striptiz i prostitucija najčešće povezuju, Branka kaže da se ta delatnost provukla u sve oblasti.

-Ima je svuda, na estradi, u novinarstvu, voditeljstvu, ja nisam mogla da verujem za neka imena – vidno šokirana kaže Branka.

Ona je navela da se razne devojke promovišu po kojekakvim rijalitijima, da bi se kasnije za veliku sumu prodavale po inostranstvu.

- Kod nas je sistem vrednosti totalno pao, narod više voli da pročita koji auto vozi neka starleta, a ne da li neki naučnik ima posao - besno kaže Branka i dodaje da bi legalizacija prostitucije bila mač sa dve oštrice.

Branka Blek Rouz

Instagram/printscreen

Branka Blek Rouz, Foto: Instagram/printscreen

BONUS VIDEO: