Ivan Marinković
Alo!/ Rajko Ristić
Ivan Marinković

Alo!/ Rajko Ristić

Ivan Marinković, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Ivan Marinković je sinoć u toku emisije u "Parovima" ispričao da je prepoznao sadašnjeg dečka Ružice Veljković Marka Gajića zbog toga što je on taj muškarac sa kojim ga je varala bivša supruga Goca Tržan i zbog koga je zapravo pukao brak između pevačice i njega.

Goca Tržan

Nenad Vujanović

Goca Tržan, Foto: Nenad Vujanović

Marinković je otkrio da je tada pratio bivšu suprugu jer je zbog promene njenog ponašanja sumnjao da ga vara. Između ostalog je naveo i to što je Goca odlazila na putovanja sa društvom u kojem je bio i Markom, a da je svaki put, kada se nudio da ide sa njom na ta putovanja, što je ranije bila praksa, Goca uvek tražila izgovore zašto Ivan ne može da ide sa njom.

Pročitajte još:

 

Interesantna je bila Ružičina reakcija na ovu priču. Ona je krenula da napada produkciju i novinare da joj pakuju afere i čak da od nje žele da naprave Miljanu 2, odnosno da se zato plasira priča da je ona trudna.

Đole je primetio da je Ružica bila bleda kao krpa dok je Ivan iznosio svoju životnu priču. A kada je Anđela Lakićević predložila Veljkovićevoj da uradi test na trudnoću kako bi se utvrdilo da li je trudna, ona je to oštro odbila jer ne želi nikome u "Parovima" da se dokazuje.

 

Komentari (4)

Sundjer Bob

27.10.2018 16:18

Ha ha ha ....sa kim nije...

Moje cutanje skupo kosta

27.10.2018 16:54

@Sundjer Bob - Pitajte njenog nekadasnjeg menadzera kako se proveo sa Gocom.

Gastarbajter

31.10.2018 01:50

@Sundjer Bob - Sv su one takve kad odu na zapad. Ovdašnje kafedžije se najahale te crvene estrade. Ja to gledam već 40 godina.

OVAJ

29.10.2018 20:55

alkoholičar šatro lije suze za svojim detetom, a onda popljuje njenu majku. da je vredeo nečemu, ne bi ga ni varala. Bolje bi mu bilo da ćuti, jer je sam već izbrukao svoje dete, time što je krao po marketima, konstantno je pijan, pristao je da bude otac deteta one lujke iz Niša zarad novca, živi u rijalitiju i filozofira. Alimentaciju mu plaćaju drugi, jednostavno bljuzga od čoveka.