Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić
E stock
Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić

E stock

Foto: E stock

Bogdana Rodić, buduća snajka Cece i supruga Veljka Ražnatovića, je vredna, poštena devojka. Iako je u drugom stanju ona i dalje radi. Naime, Bogdana je zaposlena u firmi svojih roditelja koja se bavi proizvodnjom i prodajom svežih pilića.  

PROČITAJTE JOŠ:

Iako Veljkova izabranica ne radi više na pijaci, aktivna je trudnica. Bogdana ne može da miruje, pa kako se priča, u Cecinoj kući na Senjaku, buduća snajka navodno redovno kuva ručak za porodicu, uveče često mesi kiflice, pa čak i čisti.

Ona ni trudna nije htela da odustane od posla, sve dok joj to nije zabranio otac Bogdan:

"Iako će postati Cecina snajka, moje dete se nije uobrazilo. Nikad joj nije bio problem da odveze piliće gde joj kažem ili da radi na pijaci. Ali dosta je radila! Zabranio sam mojoj Bogdani da vozi kombi i da ide na pijacu. Za sada nam pomažu samo moje druge dve ćerke Nataša i Bojana, a Bogdana je pošteđena, mora da brine o bebi" , rekao je Bodgan Rodić koji u Titelu ima farmu pilića.

Bogdana Rodić

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

On priželjkuje da mu prvo unuče bude dečak:

"Veljko i Bogdana još ne znaju pol bebe, ali voleo bih da čekaju sina. Neka bude prvo, pa muško. Ako ipak, bude devojčica, naravno da čemo je jednako voleti", dodao je Bogdan.

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić

E-Stock/ Strahinja Kostić

Foto: E-Stock/ Strahinja Kostić

BONUS VIDEO

Dijana Janković otkrila porodične tajne: Moj suprug me se plaši!