Bogdana Rodić
Printscreen
Bogdana Rodić

Printscreen

Foto: Printscreen

Za samo šest dana održaće se, kako mnogi nazivaju, "svadba decenije" na kojoj će sudbonosno "da" izgovoriti Veljko Ražnatović i njegova trudna izabranica Bogdana Rodić. Pripreme se već privode kraju, a svi tvrde da će ovaj događaj biti pravi spektakl.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako je već poznato, Bogdana će na venčanju nositi venčanicu koju je pre 24 godine njena svekrva Ceca Ražnatović nosila u crkvi kada se udala za Veljkovog oca, Željka Ražnatovića Arkana. Međutim, to nije jedina haljina koju će lepa Bogdana poneti.

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić

E stock

Foto: E stock

Pored ove venčanice, Bogdana će nositi jednu za građansko venčanje, dok će za proslavu, koja će biti održana u prestoničkom hotelu "Hajat" imati treću haljinu. Inače, jedna od haljina koju je Bogdana izabrala će na sebi imati čak tri hiljade kristala!

Ceca Ražnatović, Bogdana Rodić

E-Stock / Danijel Milutinović

Foto: E-Stock / Danijel Milutinović

BONUS VIDEO

"STVARNO IMA BOLESNIH LJUDI" Tamara Milutinović o napadu seks manijaka, ali i o momku kojeg krije!

 

Na Cecinoj vili osvanula velelepna kapija visoka 10 metara! Zbog jedne stvari svi prolaznici gledaju u nju! (FOTO+VIDEO)

AUTOR: Pink/B.Z. DATUM I VREME: 18.11.2019. 13:55 Zadivljujuće! Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić Pripreme za Veljkovu svadbu se uveliko privode kraju, s obzirom na to da je venčanje za svega 5 dana. Kako je Veljko proslavio svoje momačko veče, pogledajte OVDE . Veljko i Bogdana će izgovoriti sudbonosno "da" 24.