Ceca Ražnatović
Printskrin TV Prva
Ceca Ražnatović

Printskrin TV Prva

Ceca Ražnatović, Foto: Printskrin TV Prva

Ceca je bila gošća prvo letnjeg “Exkluziv specijala”, emisije o životu poznatih.

- Slobodna sam žena i mogu da budem s kim hoću. Nije mi prvi put da me spajaju sa prijateljima. Spojili su me i sa čovekom kojem sam krstila dete, to mi je bilo neljudski – rekla je Ceca skinuvši sa sebe stigmu žene bez aktivnog ljubavnog života.

- Ne želim da ostavim utisak ucveljene udovice. Već sedamanestu godinu zaredom živim sama i za to vreme nisam pokušavala da zasnujem zajednički život ni sa kim. Ne želim da ispadnem prepoštena u očima naroda niti sam se zavetovala na celibat. Imala sam nekoliko veza i vezica, neke su trajale duže, a neke kraće. Ne volim da eksponiram svoj privatni život. To je nešto rezervisano samo za mene. S druge strane, mogla sam da se udam još nekoliko puta i da se sa nekim od tih partnera pojavim na parastosu svom pokojnom suprugu jer onaj ko nije svestan da je Željko otac moje dece i da sam ga najviše volela, ne bi mogao ni da bude uz mene – rekla je Ceca u ekskluzivnom intervjuu koji će na TV Prva biti emitovan u sredu 13. jula od 22.30 časova.

Pevačica će nakon koncerta u Plovdivu, novi album ”Autogram” predstaviti i na otvaranju najveće grčke diskoteke “Summer Coral” u Kalitei na Halkidikiju.

- Odmarala sam se na Kipru uoči izlaska albuma ali ću možda malo u Grčkoj napuniti baterije. Radujem se druženju sa našom publikom koja će tamo letovati a iz prethodnog iskustva znam da će na nastupu biti i mnogo Grka. Potom u dva navrata pevam u budvanskom “Top Hillu”, a u međuvremenu i na Saboru trubača u Guči. Biće ovo uglavnom radno leto za mene – istakla je Ceca kojoj se nije naročito dopadao izbor naslovne pesme za album.

- Nisam bila zaljubljenik u pesmu “Autogram” ali svi oko mene su rekli da će biti veliki hit. Numera “Jadna ti je moja moć” nije mi odmah legla kada je reč o pevanju pojedinih deonica, ali očiglčedno da sam tada imala loš dan u studiju. Sutradan sam je otpevala iz cuga – kaže Ceca i otkriva da je snimajući jednu svoju staru pesmu svojevremeno grcala u suzama.

O kojoj pesmi je reč, Ceca će otkriti u specijalnom intervjuu na Prvoj, a saznaćemo i mnoge zanimljive detalje iz bogate karijere ove folk zvezde.

Komentari (7)

Сумњало

12.07.2016 15:12

Госпођо Ражнатовић, а Ви сте католикиња? Неки кажу да "целибат" означава стање неженства, поглавито у религијском смислу говорећи. У ужем смислу реч целибат се користи да би означила безбрачно стање католичког свештенства. Можда је прикладније да сте изјавили да не живите као монахиња, али, шта беше оно Ви имате од школе? Бирајте речи, молим Вас.

meda

12.07.2016 18:34

@Сумњало - I ja sam zbog celibata usla u tekst, inace nemam razloga da citam sta pricaju pevaljke. Bila ja jednom na nekoj svadbi u selu. Sedela sam pored neke dve zene, kad je jedna toj drugoj rekla:" Au zeno, al si prosta ko prostitutka!". Ja pukla od smeha, posle mi bilo zao, vidim da su obe nepismene. Kad neko nije siguran u znacenje neke reci, bolje da je ne upotrebljava, ispada smesan i glup.

milan

12.07.2016 19:39

@Сумњало - ceca ima zavrsen TOF ili trčanje oko fakulteta sa nanogicom tof takođe završavaju i naslednici ljubi ih majka

RAKI

12.07.2016 18:58

Znam da ne Postis na om planu vise sam ja bez One Rabote nego Ti .

Kimi

12.07.2016 20:37

Klimakterična plastikarija je definitivno najpametnija kada ne otvara usta (važi i za pevanje).Što neko ovde napisa da tekstove o pevaljkama ne čita, tako i sama njenu muziku ne slušam, ali broj pregleda na You Tubu( pod uslovom da nije lažiran kao i sve kod dotične), a o kojima brujite na sva zvona, natera me da oslušnem.Šta reći, osim užas u svakom smislu.Pitam se samo kome su namenjene one pesmice? Lično mislim da se ni najmlađe pubertetlije ne primaju na takve gluposti.Nešto najgore do sada!

Lucija

12.07.2016 21:12

Ceco sta bi dali da su na tvom mestu svi ovi koji sede kod kuce i zrace negativnim komentarima!

Marko

12.07.2016 22:05

Tu je Ivica Palcic i Palma da ti pomognu