Ceca
Foto: YouTube/Printscreen

 

Ceca

Foto: YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

 

- Još kada je saznala da je Bogdana u blagoslovenom stanju, ona je želi da im pokloni unikatnu kolevku. Kako se ta kolevka izrađuje nekoliko meseci, ona je odlučila da zamisao podeli sa sinom i snajom kako bi mogla da je naruči i da ne bude bojazni da će zakasniti. Ceca je zajedno crtala sa dizajnerom kako će kolevka izgledati. Nekoliko dana trajala je samo prepravka svih detalja i koje je ona dodavala i oduzimala pre finalne verzije. Ceca je vodila računa da sve bude perfektno zbog čega je detaljno objašnjavala dizajneru kako želi da izgleda kolevka i sama mu je crtala pojedine detalje. Na kraju je on od njenih skica napraio finalnu verziju - govori izvor.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by fanpage?? (@ceca_veljko_anastasija_bogdana) on Jan 11, 2020 at 2:08am PST

Ceca

Printscreen / Instagram

Foto: Printscreen / Instagram

- Ceca nikada ne govori o tome koliko je šta platila, tako da ni ovog puta nikome nije rekla koliko košta ovakva kolevka. Ona je samo svoju ideju iznela Bogdani i Veljku, pokazala im nacrt koji je dobila od ljudi koji će je izraditi. O novcu nije bilo reči, mada je svima jasno da nije mala suma u pitanju jer je reč o poznatoj kući i ručnoj izradi. Samo će transport kolevke, koji mora da bude avionski, izaći mnogo - dodaje izvor.

Komentari (3)

Sparta

07.05.2020 20:48

Bahato,bolje uplati za lecenje nekog deteta,a ima ih nazalost mnogo,a ti se bahatis i jos da svi znaju. Mnogo zla ste ti i tvoj muz nacinili,i kad,tada ce vam se vratiti.

Tanja

07.05.2020 21:21

Ovo je bolesno!!! Srpska majka...

vuki

09.05.2020 12:20

@Tanja - Perverzija.