Ceca Ražnatović, Bogdana Rodić
E-Stock / Danijel Milutinović
Ceca Ražnatović, Bogdana Rodić

E-Stock / Danijel Milutinović

Foto: E-Stock / Danijel Milutinović

U tu cenu, osim carskog reza kojim će biti obavljen porođaj, uračunat je i boravak na klinici, anestezija, vakcine za bebu, nega lekara, lekovi, kao i obroci za porodilju. U cenu nije uračunato prisustvo oca na porođaju, kao i zaseban apartman. To se dodatno naplaćuje. Ukoliko Veljko bude želeo da prisustvuje porođaju, to će ga koštati još 12.000 dinara, a ako odluči da ostane sa ženom i detetom u bolnici, moraće da doplati 10.000 dinara po danu, koliko košta dnevni smeštaj i za porodilju u bolnici.

Bogdana i Veljko Ražnatović

E-stock

Foto: E-stock

Prema našim saznanjima, Veljko će sve vreme biti na klinici, ali još uvek nije odlučio da li će prisustvovati samom činu carskog reza. Bogdanina želja je bila da je porodi čuveni profesor, doktor Milenko Proročić, koji je porodio njenu svekrvu Cecu, ali i njenu sestru Lidiju Ocokoljić. Koliko će koštati njegov dolazak u bolnicu, nije poznato, ali ugledni lekar je pristao na Cecinu molbu, iako se povukao iz posla kada je otišao u penziju 2017. godine. Od tada čuveni stručnjak, koji je Ceci obavio i vantelesnu oplodnju prilikom prve trudnoće, nije radio nigde, ali je sada rešio da izađe Ražnatovićki u susret.

Kao što su mediji već pisali, ovaj doktor će ostati upamćen kao stručnjak koji je metod vantelesne oplodnje doneo u Jugoslaviju, a on je tu veštinu usavršio učeći od dr Roberta Edvardsa, koji je za to dobio i Nobelovu nagradu. Doktor Proročić je za vreme svog rada pomoću vantelesne oplodnje pomogao dolazak na svet više od 300 beba. Bio je profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Bogdana i Veljko Ražnatović

E-stock

Foto: E-stock