Ceca Ražnatović
Ata images
Ceca

Ata images

Foto: Ata images

Svetlana Ceca Ražnatović provela je radni vikend u Rimu, gde je, kako se spekuliše zaradila 100.000 evra, a dobar deo honorara ostavila je u luksuznim radnjama.

Da je ona narodna „Gde ima, tu se i rasipa“ tačna, pokazala je naša najveća muzička zvezda, koja, osim što najviše zarađuje na estradi, očigledno najviše i troši. 

Ceca Ražnatović

Ata images

Foto: Ata images

Po povratku u Srbiju, Ražnatovićeve su se malo duže zadržale na carinskoj kontroli, a onda su izašle pred fotoreperotere i novinare, gde je Ceca otkrila kako joj je bilo u Rimu na nastupu.

- Bože, ljudi, pa išla sam da radim, nisam imala koncert na Ušču (smeh). Mnogo se digla frka oko mog nastupa na ovom veselju, a ja sam samo radila svoj posao - rekla je folk diva.

Ceca Ražnatović

Ata images

Foto: Ata images

Na pitanje da li je uplašena zbog pandemije koronavirusa, s obzirom na to da je do Rima putovala preko Pariza, a tako je bilo i u povratku, ona je rekla:

- Imam antitela, tako da nemam čega da se plašim! Zaista nisam u paničnom strahu, ali nosim masku i vodim računa - rekla je Ceca i otkrila da je slobodno vreme provela u šetnji Rimom.

- Tamo su svi disciplinovani, nose maske. Obavezne su u radnjama i restoranima, sve je kao u Beogradu - dodala je folk diva.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (5)

JaPaja

01.10.2020 07:56

Ne budi cicija. Kaži gde si kupila da i mi radimo šta hoćemo.

Sale011

01.10.2020 08:14

Gse li cete prez da platite????

DEJAN

01.10.2020 08:33

MOGLA JE DA I OSTANE TAMO LEPO SE UKLAPA MENJU SVOJIMA....

anja

01.10.2020 08:58

Svi bi to voleli da imamo, i svi bi isli da zaradimo kada bi pevali kao Ceca.U svakoj struci dobro se placaju najbolji, tako i u muzici.

Nada

01.10.2020 10:07

Sve te kese mogla je da stavi u kofer ali ne ! Bitno je da se vidi sta je kupila. Koga to interesuje sem novinara ?!