Ceca Ražnatović, Ognjen Vranješ
E stock/Dejan Briza/Alo!
Ceca Ražnatović

Screenshoot Instagram

Ceca Ražnatović, Foto: Screenshoot Instagram

Svetlana Ceca Ražnatović će pevati na 30. rođendanu Ognjena Vranješa sledeće nedelje u Atini. Kako prenose domaći mediji, za to će dobiti čak 50.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Vranješ je uspeo da se dogovori sa Cecinim menadžerom, koja će se na zabavi pojaviti kao specijalna gošća i otpevati blok svojih najvećih hitova.

Ognjen ništa nije želeo da prepusti slučaju, pa će folk divu u Grčkoj dočekati na najvišem nivou, piše "Kurir". Prema rečima dobro obaveštenog izvora pomenutog lista, Ceca stiže avionom u kom je za nju rezervisana karta u biznis-klasi, a ispred aerodroma je čeka limuzina i nekoliko pripadnika obezbeđenja, koji će joj tokom boravka sve vreme biti na raspolaganju.

Ceca Ražnatović

Screenshoot Youtube

Ceca Ražnatović, Foto: Screenshoot Youtube

 

- Ognjen izuzetno ceni i poštuje Cecu i njen rad. Oduvek je želeo da mu ona peva na rođendanu, ali se nikad pre za to nije ukazala prilika. Uslove njenog dolaska je ugovorio s menadžerima i ona će u Atinu doći s kompletnim timom svojih muzičara, kao i sa svojim frizerom. Koliko mi je poznato, Ceca u Grčku stiže s Kipra, a ne iz Beograda. Ognjen je želeo da joj maksimalno ukaže poštovanje, pa je zakupio luksuzni hotel u samom srcu Atine, koji je bukiran tokom cele godine i teško je u njemu dobiti apartman. Međutim, on je uspeo da sve sredi i pevačica će biti smeštena u sobi s najlepšim pogledom na grad - kaže izvor gorepomenutog medija.

Ražnatovićevu u sobi navodno čeka iznenađenje.

Ognjen Vranješ

Dejan Briza/Alo!

Ognjen Vranješ, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Ne znam još uvek o čemu se radi, ali Ognjen je veliki džentlmen i zna red. Siguran sam da je osmislio nešto što će Cecu prijatno iznenaditi - kaže ovaj izvor.

Ognjen Vranješ pravi duplo slavlje za svoj rođendan, jer je na isti dan rođena i njegova ćerka. Iako se fudbaler razveo od supruge Danijele, ona će, prema ovim navodima, takođe biti na veselju s naslednicom. Njih dvoje odlično funkcionišu, a sportista je posvećeni otac koji najviše vremena voli da provodi sa svojom malom princezom, kako zove ćerku.

Pogledajte BONUS video:

SPREMA SVADBU? Ana Sević prvi put javno progovorila o dečku Danijelu i trudnoći!

 

 

Komentari (1)

Goga

11.10.2019 09:14

Mogao da spasi 1 dečiji zivot ali, eto...