Ceca i Bogdan
PrntScrn
Ceca i Bogdan

PrntScrn

Ceca i Bogdan, Foto: PrntScrn
Ceca Ražnatović

AlO!

Ceca Ražnatović, Foto: AlO!

- Bogdanovi roditelji su zaista divni ljudi. Njegov otac Miloš je bivši atletičar, a mama se bavi privatnim biznisom. Oni se nikada nisu mešali u Bogdanove odluke, već su ga uvek podržavali u svemu. Tek nedavno im je rekao da je u vezi sa Cecom, a njih dvoje nisu imali šta da mu zamere. Milošu, njegovom ocu, je sve bilo jasno kada je ugledao sina i primetio koliko je srećan, a to mu je jedino u životu važno - kaže izvor „Alo!“ blizak mladom Srejoviću.

Miloš Srejović, Bogdanov otac, pre nekoliko dana dao je izjavu za domaće medije i otkrio da podržava sina.

- Nezahvalno je to komentarisati. Oni su punoletni, zreli ljudi koji znaju da brinu o sebi. Koliko sam mogao da primetim, srećni su i zadovoljni. To je obostrana priča i ne bih se dalje mešao u to. Moram reći da Bogdana nisam skoro čuo i video tako srećnog i zadovoljnog, pa pretpostavljam da je sve u savršenom redu - ispričao je on.

Ceca i Bogdan

PrntScrn

Ceca i Bogdan, Foto: PrntScrn

- Nakon što je saopštio ocu da je u vezi sa Cecom, rešio je i da na neformalan način upozna majku sa svojom izabranicom. Baš u trenutku kada je bio sa Ražnatovićevom na ručku, stigao je video-poziv iz Londona. Bogdan je dugo razgovarao sa njom, a onda je u jednom trenutku okrenuo kameru ka Ceci, koja je pozdravila svekrvu. Mira je bila oduševljena i nije krila sreću zbog toga što je njen sin sa jednom tako lepom, uspešnom i pametnom ženom - kaže izvor i dodaje da će zvanično upoznavanje sa Bogdanovim roditeljima tek da se desi, jer ipak njih dvoje su tek nekoliko meseci zajedno i ne žele da žure po svaku cenu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Boki

16.01.2021 20:12

Sine, nadji devojku imajte dosta zdrave i prave dece, Majku imas neka je ziva i zdrava! Kajanje ce doci kasno!