Svetlana Ceca Ražnatović
Rajko Ristić/Alo!
Ceca Ražnatović

Screenshot Instagram

Ceca Ražnatović, Foto: Screenshot Instagram

Radan vikend najveća Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović započela je koncertom na gradskom trgu u Vršcu. Pred nekoliko desetina hiljada ljudi na temperaturi ispod deset stepeni celzijusa Ceca je zagrejala svoje fanove velikim hitovima.

Na koncert je došla prehlđena i sa temperaturom, a kako bi imala snage da održi nastup danima pre toga je primala infuzije. Nakon dva sata koliko je trajao spektakl, Ceca se uputila u Vilu Breg gde se fotografisala sa fanovima, ali i davala intervjue velikom broju medija koji su došli na nastup.

- Uhvatio me je neki izuzetno jak virus. Nisam žena koja bi mogla da leži i da se prenemaže, nisam taj tip. Gotovo uvek skačem i tvrdim da mi nije ništa. Ovog puta je zaista ozbiljno. Mislila sam da će trajati dva dana i da ću se oporaviti, tako da sam poslednja tri dana provela u krevetu na infuzijama. Nisam želela da razočaram publiku i otkažem koncert. Rekli su mi organizatori da je publika došla iz Rumunije i svih krajeva Vojvodine. Zaista sam se potrudila da ne osete da sam bolesna - objasnila je svoje zdravstveno stanje Ražnatovićeva.

PROČITAJTE JOŠ:

- Dešavalo mi se mnogo puta da uzmem veliku dozu medikamenata, onda oborim temepraturu, održim koncert i posle toga me sustigne još jače. Nisam od žena što bi rekao naš narod kilave, potpuno sam drugačija, borac. Uvek sam govorila nije mi ništa, a ustvari samim tim pozitivni razmišljanjem sebi dajem snagu. Više volim da sam čvrsto na nogama i da to mogu - izjavila je Ceca.

Iako je dane provodila u krevetu, to je nije sprečilo da pred svojom publikom izgleda savršeno. Mladolika, sa osmehom na licu, u crnoj kombinaciji blistala je na sceni, ali smatra da svako doba ima svoje periode, te da je apsurdno da zauvek budete mladi.

- Ne verujem da će neko izmisliti taj eliksir mladosti. Mislim da je to stanje duha čoveka, kako se vi osećate, tako i emitujete. U slučaju da ste zadovoljni sobom, vi to i emitujete i na ostale ljude. Nisam negativna po prirodi, veselo sam biće i trudim se da iz svih mogućih situacija izvučem nešto pozitivno - rekla je folk zvezda i dodala da i kada joj nije sve baš najbolje ume da se smeje glasno:

- Naravno da se dešava da se šalim na svoj račinu. Baš onda kada mi prija, ali i ne prija ono što čujem. Ne bi verovali. Ne volim patetiku i to mi je fuj. Ne volim ljude koji kukaju i kojima stalno nešto fali, a oktužena sam ljudima koji su duhoviti i veseli. Nikome na ovom svetu ne cvetaju ruže, ni meni. To je život, gde ima lepih dana ima i onih drugih. Sve treba gledati sa pozitivne strane. Znate koja je najbolji eliksir? Onda kada se smeje i okružen pozitivnim ljudima.

Ceca Ražnatović

E stock

Ceca Ražnatović, Foto: E stock

Nedavno su se na društvenim mrežama pojavile fotografije iz film “Nečista krv” gde Ražnatovićeva tumači lik Koštane:

- Taj film mi budi lepa sećanja. Bila sam u prilici kao mlada devojka da budem pored takvih glumačkih legendi. Ponosna sam na to vreme - kaže i objašnjava da, u slučaju da se pojavi dobar scenario, ponovo bi stala pred filmske kamere:

- Ne treba se zaricati da nešto nećemo, za sada nemam planova da ponovo snimam. To je zahtevan posao. Zaista se divim glumcima i poštujem njihov trud i rad. Sebe ne vidim u takvom obliku akcije.

Anastasija, Veljko i Ceca Ražnatović

Instagram/veljkoraz96

Anastasija, Veljko i Ceca Ražnatović, Foto: Instagram/veljkoraz96

Anastasija i Veljko su mi nadomestili mladost

Važi za onog roditeljka koji je uvek u svoju decu, ali i koja kao samohrani roditelj uvek čuva njihova leđa. Objašnjava da se dešava da više ona uči od Veljka i Anastasije, nego oni od nje:

- Učim svaki dan od moje dece, kao što oni uče iz nekog mog ličnog iskustva. Tako i ja učim od njih neke stvari koje su meni promakle u mladosti. Preskočila sam jedan deo odratanja jer sam veoma mlada ušla u profesionalne vode, tako da su oni meni nadomestili parče koje je meni falilo - izjavila je Ceca, a potom odgovorila na pitanje kada će Anastasija i Veljko da osnuju svoje porodice i da li je spremna?

Ceca i Anastasija Ražnatović

E stock

Ceca i Anastasija Ražnatović, Foto: E stock

- Nemam šta da budem spremna. To su njihove odluke i životi. Nemam tapiju na njih. Mojim roditeljima nisam davala za pravo da utiču na moje životne odluke, ali sam ih uvek pitala za mišljenje. Deci ću uvek biti podrška, sve do momenta, ako smatram da ne rade nešto pogrešno ili da ih neko ugrožava. Za sada nisam to primetila, oni su srećni i to mi je najbitnije - objasnila je pevačica.

Ceca završila na infuziji! Nije htela da se sazna (FOTO)

AUTOR: Espreso/I. M. DATUM I VREME: 21.09.2019. 13:40 Prehlada uzela maha. Ceca i Anastasija Ražnatović, Foto: Screenshoot Youtube Ceca Ražnatović sinoć je održala spektakularan koncert u Vršcu i tom prilikom je sve vreme đuskala, pevala najveće hitove i zabavljala publiku više od dva sata. TUKLI JE U PRIŠTINI, PROMENILA VERU, DEČKO JOJ UMRO OD DROGE!

 

BONUS VIDEO:

Didi J postigla vrhunac pevačke karijere u Americi, a sada snimaju rijaliti o njoj!