Ceca Ražnatović, Ognjen Vranješ
E stock/Dejan Briza/Alo!
Ognjen Vranješ

E stock

Ognjen Vranješ, Foto: E stock

Ognjen Vranješ rešio je da napravi gala rođendansko slavlje u oktobru, povodom 30. rođendana, na kojem bi mu pevala, ni manje ni više, nego Svetlana Ceca Ražnatović.

PROČITAJTE JOŠ:

- Ognjen ne poznaje Cecu, nikada nije imao priliku da je upozna, pa čak ni kada je na licitaciji kupio njenu ogrlicu za 3.000 evra. Ali i pored toga, on je oduvek cenio i poštovao njen rad - priča izvor.

On kaže da će Ražnatovićeva odsesti u najluksuznijem hotelu u Atini.

- Vranješ želi da maksimalno ispoštuje Cecu. Pevačica će biti smeštena u jednom od najboljih hotela u samom centru Atine, i to u najskupljem apartmanu. Sa njom će tokom boravka da budu obezbeđenje i vozač. S obzirom na to da je specijalna gošća, Ceca bi trebalo oko ponoći da se pojavi u restoranu i da otpeva svoj blok najvećih hitova. U Atinu stižu i Ognjenovi prijatelji iz Srbije, Bosne, Belgije i, naravno, tu će biti njegovi saigrači - završava sagovornik.

Ceca Ražnatović

Screenshoot Instagram

Ceca Ražnatović, Foto: Screenshoot Instagram

Saznanja je potvrdio fudbaler.

- Ko ne želi da mu Ceca peva na rođendanu? Pregovori su toku. To je sve što imam zasad da kažem.

BONUS VIDEO:

Didi J postigla vrhunac pevačke karijere u Americi, a sada snimaju rijaliti o njoj!

 

Srpska pevačica izvadila levu si*u i podojila odraslog muškarca! Skandal decenije! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 23.09.2019. 20:10 Posle 47 godina, Marina Abramović izlaže u rodnom Beogradu. Marina Abramović, Foto: Alo! Izložba Marine Abramović u Muzeju savremene umetnosti, naslova "Čistač" ujedno je i prva velika retrospektivna izložba umetnice u Evropi premijerno prikazana u Modernom muzeju u Stokholmu, 2017.