Ceca Ražnatović, Bogdana Rodić
E-Stock / Danijel Milutinović
Ceca Ražnatović, Bogdana Rodić

E-Stock / Danijel Milutinović

Ceca Ražnatović, Bogdana Rodić, Foto: E-Stock / Danijel Milutinović

Na jednoj prestoničkoj žurki pojavio se veliki broj poznatih ličnosti, a među njima i jedna od najvećih muzičkih zvezda kod nas, Svetlana Ceca Ražnatović, koja je ovih dana u žiži medijskog interesovanja zbog svadbenog veselja naslednika Veljka.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ceca je tom prilikom za Pink.rs otkrila kako teku pripreme za svedbeno veselje decenije.

- U nedelju ponovo slavlje, Veljko pravi svoje momačko veče. Turbo je sve ovih dana. U jedan dan će stati i venčanje i velika žurka u Hajatu, tako da ja mislim da će biti jako lep dan. Ispoštovaćemo tradicionalne običaje, kupovina mlade, sve će biti u jednom danu, i crkveno i građansko venčanje. Mislim da će to biti lep dan - kaže Ceca i otkriva da li će se snajka Bogdana udati u njenoj venčanici, kao i da li će se njen naslednik Veljko svojoj lepšoj polovini zavetovati na večnu ljubav u uniformi svog oca Željka Ražnatovića Arkana.

Ceca i Veljko

Screenshoot Instagram

Ceca i Veljko , Foto: Screenshoot Instagram

- Ne mogu ništa da vam kažem i odakle vam to da će Bogdana nositi moju venčanicu? Pišu i da će Veljko nositi uniformu, a to je dezinformacija. Ja nisam dala nikakve izjave, više je tu bilo nagađanja, zato što je to medijski zanimljivo, ali gledam da ostane najveći deo u krugu porodice. Znam da smo medijski eksponirani, ali nešto čuvamo i za sebe - rekla je muzička zvezda.

NAJČITANIJE VESTI SA ESTRADE:

 

Ceca spremila iznenađenje za Veljka i Bogdanu! Luksuzni detalj oduševio mladence!

AUTOR: Blic/B.Z. DATUM I VREME: 06.11.2019. 21:39 Široko! Veljko Ražnatović, Bogdana, Foto: Screenshot Instagram Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović voziće se luks oldtajmerom od njene kuće do crkve, a onda i do restorana. Kako se navodi, ovaj detalj bio je Cecina ideja, a otkako su budući mladenci čuli o čemu se radi, postali su veoma nestrpljivi po pitanju velikog dana kada će biti obavljeno venčanje.

Pogledajte BONUS video:

Evo ko je novi dečko Milice Todorović