Ceca Ražnatović
Rajko Ristić/Alo!
Ceca Ražnatović

Rajko Ristić/Alo!

Ceca Ražnatović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

"Presrećna sam, osećam se počastvovano što sam bila tamo, nisam osetila nikakvu negativnu energiju, nisam imala problem na granici kao što se spekulisalo", otkrila je folk-diva.

PROČITAJTE JOŠ:

Možda će mnogi biti zabezeknuti kada čuju šta je Ražnatovićeva rekla o Albancima, ali njen stav da sukobi moraju da se zauvek zaustave, nije ništa novo za sve koji je poznaju...

"Bilo je i dosta Albanaca na mom koncertu, a to govori da mi ne treba da svađamo ljude, već da ih mirimo, a ja sam otišla da podržim svoj narod. To ne znači da drugi ljudi, narodi, nacionalnosti i vere nisu dobrodošli. Moja muzika širi ljubav, pozitivni energiju i svi treba da se vesele", rekla je Ceca, koja je samo još jednom pozvala na mir i zaustavljanje svakog nasilja.

"Mogu vam reći da je to ogroman kompliment, kad u svoj onoj muci i naboju emocija, narod kaže: "Ceco, ostani!" Moj pokojni suprug je uvek pitao zašto ja, a rekao mi je i: "Lako je biti patriota iz svog toplog doma, treba biti na terenu gde je našem narodu teško." Ja sam otišla i nisam ni razmišljala da li treba ili ne treba. Za 24 sata se organizovao koncert, poenta nije bila da pevam, već da pokažem da mi je stalo."

Ona je za Novu godinu svima poželela sreću i mir.

"Želim svim našim građanima kao jako uspešnu, mirnu, stabilnu sledeću godinu, da svi budemo zadovoljni, srećni i nasmejani. Mislim da je došlo vreme da budemo jedni za druge uvek tu. Samo sloga jedan narod spasava, mi smo multinacionalna zemlja. Želim da se svi obožavate i čuvate svoje porodice. Neka smo svi živi i zdravi", rekla je Ceca.

Njen sin Veljko Ražnatović proslavio je 22. rođendan, a folk zvezda priznala je šta mu je poželela.

"Veljku sam poželela za rođendan da bude živ, zdrav i srećan. Ja se ubih pričajući o svadbi, neću o tome. Imam svoje zanimanje."

Komentari (3)

ja

11.12.2018 05:58

ha ha pet sati provela na kosovu nadam se da bi trebalo bar pet dana pisati o tome

ANA

11.12.2018 09:43

J...o vas više Arkan. Te riječi si trebala prvo objasniti svom sinu da nebude veliki patriota i glumi silu preko drustveni mreza.

Aleksandar

11.12.2018 13:33

To balkanska "zvezdo" granica nije vec administrativni prelaz. A ti si zvezda samo svojoj deci i nekolicini zaludjenika. Meni je zvezda, Nikola Tesla, Vladika Nikolaj, Pupin..., a ne vi pevaci i blejaci. Kad ti se toliko svidjaju siptari vodi ih na Kipar, a ne nama u Beograd. Evo sve je bila ziva zelja siptara da budu na tvom koncetru. Podrzi adekvatno svoj SRPSKI narod koji UMIRE na KOSOVU, i osudi siptare,pozovi svetske zvezde da pomognu a ne diplomatski balansiras da ne ugrozis sebe!