Ceca Ražnatović, Lepa Brena
Vladimir Marković/Alo!
Ceca Ražnatović

Printscreen/Youtube

Ceca Ražnatović, Foto: Printscreen/Youtube

Ceca Ražnatović oglasila se nakon izjave Đorđa Davida da nije ona srpska majka, već Lepa Brena, i poručila da se nikada nije obazirala na zlurade komentare neispunjenih i neostvarenih ljudi!

Velika prašina digla se u javnosti nakon što je roker za Kurir Stars izjavio da folkerka za njega nije broj jedan.

Đorđe David

Nenad Vujanović/Alo!

Đorđe David, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Za mene Ceca nije srpska majka, ne nikako, tako da ne bih ni to komentarisao. Za mene su srpske majke Slađana Milošević, Silvana Armenulić, Fahreta Jahić, Nada Knežević - rekao je on.

Pevačicu smo sreli juče na konferenciji povodom njenog nastupa u Budvi tokom novogodišnjih praznika i pitali je da li ima odgovor.

Ceca Ražnatović

E-Stock/Ivan Dobričić

Ceca Ražnatović, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Kada sam ja ikad komentarisala šta ko piše? Mene to apsolutno ne zanima. Rezultati govore o svakom od nas. Uvek su najbučniji bili oni koji su najmanje u životu postigli. Ljudi koji su uspešni, ostvareni, nemaju potrebu ni za koga nešto ružno ili loše da kažu, jer su ispunjeni. Teško će na mene da se kače - rekla je ona.

S obzirom na to da je nedavno oženila sina, zanimalo nas je i da li su se slegli utisci.

Ceca Ražnatović

Vladimir Marković/Alo!

Ceca Ražnatović, Foto: Vladimir Marković/Alo!

- Lepo je, sumiramo utiske, bila je prelepa svadba. Veljko i Bogdana su sada u Banjaluci, jer je on prekjuče branio diplomski rad. Veoma sam ponosna - rekla je, a na pitanje da li mladenci planiraju medeni mesec, kroz smeh je prokomentarisala:

- Ja mislim zasad da... Ma, što mene ispitujete. Zovite njih pa pitajte. Nisam ja njihov pi-ar - rekla je kroz šalu i otkrila:

- Nisam uticala na to kako će Veljko i Bogdana nazvati sina. Ni meni se niko nije mešao kad su moja deca bila u pitanju, samo suprug i ja. Lepo je što će se zvati po svom dedi. I Veljko je dobio ime po dedi.

Marina Tucaković

Screenshoot Youtube

Marina Tucaković, Foto: Screenshoot Youtube

Ražnatovićka je prokomentarisala i svoj odnos s Marinom Tucaković, kao i to da li joj radi neku pesmu.

- Marina trenutno ima upalu pluća, pa joj je slabiji imunitet. Mora da leži od mesec do 45 dana. Ali nju to ne sprečava da radi. Kada je motivisana, ona može da napiše tekst, ali problem je melodija - rekla je ona.