Svetlana Ceca Ražnatović
Dejan Briza/Alo!
Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić

E stock

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić, Foto: E stock

Svadba veka - kako mnogi nazivaju venčanje Cecinog sina Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić - zakazana je za sutra, a mladoženjina majka se potrudila da liči na kraljevska venčanja kakva smo imali prilike da vidimo na televiziji.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ništa drugačije nismo ni očekivali jer ipak Ceca ženi sina i to ima nadaleko da se čuje, a bogami o tome i nadugačko da se priča.

Kako saznajemo, Ceca nije štedela ni na čemu, pa će sve od prve do poslednje stvari na svadbi da bude gala. Od oldtajmera, dva odela, tri venčanice, najskupljeg menija u najluksuznijem hotelu... Naime, Ceca je zahtevala da na venčanju zvanicama bude poslužen „rojal meni“, koji košta 75 evra po osobi i uključuje najekskluzivnije iće i piće. Kako će na svadbi biti 480 gostiju, samo će hotel koštati 36.000 evra!

Mlada i mladoženja, kao i zaova Anastasija i svekrva Ceca promeniće po nekoliko toaleta u nedelju, a sve to malo pravi pritisak u glavama Bogdaninih roditelja, koji se trude da u svemu isprate Ražnatoviće. Najteže je, kako saznajemo, Bogdaninoj mami Danijeli, koja od brige ništa ne jede i sekira se da ne obruka folk zvezdu. Prija je, kako nam otkriva izvor, nebrojeno puta zvala Cecu i sa njom se konsultovala oko svega, a pevačica je na sve načine pokušala da joj olakša ove svadbene muke.

 

Ceca Ražnatović, Bogdana Rodić

E-Stock / Danijel Milutinović

Ceca Ražnatović, Bogdana Rodić, Foto: E-Stock / Danijel Milutinović

- Bogdanina majka Danijela potpuno je bila izbezumljena kada je čula koliko je Ceca spremna da iskešira za sinovljevo venčanje. Sa mužem je danima razgovarala na temu finansija jer su želeli da u svim troškovima učestvuju ravnopravno kako se ne bi osetili manje vrednim - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak Rodićima. Kako nam je još rekao, Bogdanin otac Bogdan rekao je da neće žaliti novac, makar ga i pozajmio, ali da ćerku neće dati tek tako.

- Bogdan stalno ponavlja kako njegova ćerka, koja i ime nosi po njemu, nije tikva bez korena i kako je neće ispratiti bez ičega. Iako su puno skromniji od Ražnatovića, ne žele da iko primeti razliku između ove dve porodice - ispričao je izvor za „Alo!“.

Mladinoj majci, ali i sestrama, najveći pritisak predstavljao je odabir toalete za venčanje.

- Kada su sestre Nataša i Bojana i majka Danijela čule da će se Ceca i Anastasija, ali i Bogdana i Veljko, presvlačiti više puta, automatski su i one počele da razmišljaju o tome koliko će njima novca biti potrebno samo za to. Ne žele da izgledaju obično i skromno pored prijatelja koji su se odlučili za kreacije svetskih dizajnera. Ceca je svojoj priji ponudila pomoć i u odabiru toalete, a nesebično joj je ponudila i svoj tim frizera i šminkera. Danijela je to, međutim, odbila - ispričao je izvor za „Alo!“.

Ceca Ražnatović

Rajko Ristić/Alo!

Ceca Ražnatović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

Inače, Bogdana će na crkvenom venčanju nositi venčanicu u kojoj se udala njena svekrva Ceca za Željka Ražnatovića Arkana. Nakon toga, u apartmanu hotela „Hajat“, gde će se održati svadbeno veselje, presvući će se u drugu venčanicu poznatog belgijskog dizajnera i u njoj ostati veći deo večeri, dok će za sečenje torte i žurku koja će nakon toga uslediti imati dugu zlatnu haljinu sa 30.000 kristala, a koju je specijalno za ovu priliku dizajnirao Bojan Petrović. Bogdanin budući suprug Veljko Ražnatović najpre će biti u crnom smokingu svetske modne kuće „Dolče i Gabana“, a nakon toga će obući sivo odelo istog dizajnerskog dvojca.

Veljkov kum, kako smo saznali, biće njegov drug sa Kipra Kristos, sa kojim je Cecin prvenac odrastao. Bogdanina kuma će takođe biti drugarica iz detinjstva. Na svadbi veka okupiće se 480 zvanica, a među njima će biti svi viđeniji ljudi iz naše zemlje, među kojima političari, sportisti, glumci, pevači... 

Ceca i Veljko

Screenshoot Instagram

Ceca i Veljko , Foto: Screenshoot Instagram

Kraljevski meni koji je Ceca tražila da se zvanicama služi, a koji košta tričavih 9.000 dinara po osobi, sastoji se iz predjela, glavnog jela, supe, deserta i pića, a razume se da u njemu nema čega nema. Tako će gosti uz aperitiv mezetiti tartar biftek, kraljevsku salatu šefa Rudolfa, losos sa kokosovim mlekom, patku prelivenu sosom od borovnice... Ispijaće se najskuplja pića i viski, a uz mladenačku tortu će se služiti šampanjac „moet“.

Kako smo saznali od članova Bogdanine šire porodice, mlada će poslednju noć pred venčanje provesti u svojoj porodičnoj kući u rodnom Titelu, gde će budući suprug Veljko doći po nju u nedelju ujutru.

Veljko Ražnatović, Bogdana

Screenshot Instagram

Veljko Ražnatović, Bogdana, Foto: Screenshot Instagram

- Veljko će sa svojim kumom, sestrom, majkom i najužim članovima porodice i prijatelja otići u nedelju oko podneva u Titel po mladu. Planirano je da ispoštuje neke srpske običaje kao što su gađanje jabuke, kupovina mlade... a da oko 14.30 krenu iz Titela put Beograda i Hrama Svetog Save, gde će se venčati u 16.30. Nakon venčanja zatvorenog za javnost svatovi će se uputiti u hotel, gde je svadbeno veselje zakazano za 18 časova - ispričao je izvor za „Alo!“.

Na Cecinoj vili osvanula velelepna kapija visoka 10 metara! Zbog jedne stvari svi prolaznici gledaju u nju! (FOTO+VIDEO)

AUTOR: Pink/B.Z. DATUM I VREME: 18.11.2019. 13:55 Zadivljujuće! Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić Pripreme za Veljkovu svadbu se uveliko privode kraju, s obzirom na to da je venčanje za svega 5 dana. Kako je Veljko proslavio svoje momačko veče, pogledajte OVDE . Veljko i Bogdana će izgovoriti sudbonosno "da" 24.

Pogledajte BONUS video:

Otkrivamo sve o braku Nikolije i Relje!

 

 

Komentari (4)

Rea

23.11.2019 12:09

Zanima me dali ovoliko bahaćenje znači garanciju za uspešan brak?!

nena

23.11.2019 12:54

uzas bre sto o njima pisete.....

Saša

24.11.2019 14:12

U meniju samo fale jaja od labuda.

??????

26.11.2019 03:30

Sto da ne plati ? "Kako doslo , tako proslo" . Uostalom , uskoro ce Nova godina , a onda desetine hiljada evra za pevanje za par sati. Toliko nije dobijala ni Kalasova ni Hjustonova, ni....iako im ona glasovno nije ni priviriti. Dakle , gde je sustina ? Za pametne , dovoljno napisano. Budalama nema pomoci , ni kada im nacrtas.