Ceca Ražnatović
Rajko Ristić/Alo!
Ceca Ražnatović

E stock

Ceca Ražnatović, Foto: E stock

Folk zvezda Ceca Ražnatović nastupila je u nedelju, 18. avgusta, u jednom od najpopularnijih klubova u Budvi, gde je još jednom publici priredila noć za pamćenje.

PROČITAJTE JOŠ:

Ceca je za zatvaranje sezone na crnogorskom primoriju napravila haos. Na binu je izašla u dugoj beloj haljini koja je sa strane imala dubok šlic, te je njen provokativni izgled sve vreme privlačio pažnju. 

Publika nije mogla da skine pogled sa Cecinih nogu koje je otkrio seksi šlic na haljini.

Zanimljivo je da je skoro sve vreme bila bosa na bini, ali to nije neuobičajeno kada su u pitanju Cecini nastupi. Bila je vidno raspoložena pa je publici slala poljubce i neumorno đuskala sa fanovima.

Pogledajte kako Ceca izgleda BEZ GRAMA ŠMINKE! Fotka bez filtera i fotošopa! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 19.08.2019. 08:09 Uradila to! Ceca Ražnatović, Foto: Rajko Ristić/Alo! Folk divu, Svetlanu Cecu Ražnatović retko imamo priliku da vidimo bez šminke. Naime, ona se u javnosti pojavljuje sa kompletnom šminkom koju mora da ima zbog brojnih snimanja, kao i događaja na koje ide.

Ono što je još interesantnije jeste da je Cecu sinoć slušao i Slobodan Radanović, koji je sve snimao ni manje ni više nego sa same bine. Najviše je uživao u pesmi "Kuda idu ostavljene devojke", koja mu je, kako je napisao, omiljena.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ✨ SVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ ✨ (@cecaa___queen) on Aug 19, 2019 at 1:09am PDT

BONUS VIDEO:

Prva izjava Nadežde Biljić nakon prebijanja: Ako sam trudna sa Tomom, odmah ću da abortiram!