Ceca vila Kipar
Alo!

Pevačica tamo poseduje kuću koju je kupila na kredit.

- Želela sam nešto egzotično, lepo i da bude na samoj obali. Moj prijatelj Fotos mi je doneo fotografije ove moje vile i ja sam znala da je to to. Odmah sam podigla kredit. Da, kuću sam kupila na kredit, koji, normalno, mesečno otplaćujem - kazala je Ceca jednom prilikom u "Amidži šou".

Ceca Kipar

Privatna arhiva

Ceca Kipar, Foto: Privatna arhiva

Kuća je se nalazi na samoj obali, a u dvorištu postoji freskama oslikana kapela koju su osveštali sveštenici Srpske pravoslavne crkve.

Inače, kako su prijatelji srpske zvezde pre nekoliko godina otkrili za "Blic" njena kiparska oaza prostire na 400 kvadratnih metara. Vilu u letovalištu u Aja Napi Ceca je na kredit kupila 2006.

Kapela u sklopu Cecine vile

Youtube/Printscreen

Kapela u sklopu Cecine vile, Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica je godinama odlazeći u ovu ostrvsku zemlju jako zavolela tamošnji ambijent i stekla prijateljstva, a i njena deca su se tamo školovala.

Bazen u sklopu Cecine vile na Kipru

Youtube/Printscreen

Bazen u sklopu Cecine vile na Kipru, Foto: Youtube/Printscreen

- Imam komšije Irance, Kiprane i Ruse s kojima imam sjajan odnos. To su ostvareni ljudi kojima ništa ne znači moja slava u Srbiji. U Aja Napi je predivno leto, a prija mi i da odem tamo kad u Srbiji zahladni. Dragocen mi je mir koji imam u mojoj drugoj kući - rekla je ranije Ceca.