Ceca Ražnatović
Rajko Ristić/Alo!
Ceca Ražnatović

Rajko Ristić/Alo!

Ceca Ražnatović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Mnoge naše narodne pevačice oprobale su se kao glumice.

Ceca Ražnatović

Svetlana Ceca Ražnatović igrala je u filmu “Nečista krv”, u kojem je tumačila lik Koštane.

- Taj film mi budi lepa sećanja. Bila sam u prilici kao mlada devojka da budem pored takvih glumačkih legendi. Ponosna sam na to vreme - kaže Ceca Ražnatović i objašnjava da, u slučaju da se pojavi dobar scenario, ponovo bi stala pred filmske kamere:

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Ne treba se zaricati da nešto nećemo, zasad nemam planova da ponovo snimam. To je zahtevan posao. Zaista se divim glumcima i poštujem njihov trud i rad. Sebe ne vidim u takvom obliku akcije.

Lepa Brena

Nenad Vujanović/Alo!

Lepa Brena, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Lepa Brena

Jedna od najvećih srpskih pevačica, Lepa Brena, svojevremeno je glumila glavnu ulogu u megapopularnom serijalu “Hajde da se volimo“ u kojoj pevačica igra samu sebe.

To je, inače, bio prvi visokobudžetni film u staroj Jugoslaviji nakon “Sutjeske“.

Dve Zorice i jedna Sneki

Zorica Marković čuveni hit “Lijte kiše” pevala je u filmu “Tesna koža 3”.

Još dok nije imala ružičastu boju kose i danas gledaoci jako dobro pamte čuveno vrckanje Snežane Babić Sneki u šarenom kompletu u filmu “Tesna koža 4”.

Zorica Brunclik snimila je kadrove za film “Žikina dinastija” u kojem je pevala pesmu “A tebe nema”.

Seka Aleksić

Masanori Jošida/Alo!

Seka Aleksić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Seka Aleksić

Pevačica Seka Aleksić se pojavila u filmu “Mi nismo anđeli 3: Rokenrol uzvraća udarac“. Nikada pre toga nije stala pred filmske kamere. Njen angažan u ovom filmu izazvao je burne reakcije. Uprkos negodovanjima, njena uloga je bila pravo osveženje u filmu, a gledaoci su bili oduševljeni.

Ovo nije jedini Sekin glumački angažman jer se pojavila i u seriji “Ljubav, navika, panika” i tamo je pokazala izvrsno glumačko umeće. Nakon toga je dobijala brojne ponude, ali ih je odbijala i sada glumi u svojim sjajnim spotovima.

- Ovo je jedno divno iskustvo, glumci su zaista divni, družili smo se lepo. Ja sam dolazila i na snimanja kada nisam imala ništa posebno da radim, to je jedan zaista drugačiji i poseban svet - rekla je tada Seka Aleksić.

Inače, Irfan Mensur je negodovao pre nekoliko godina kada je čuo da bi Seka Aleksić trebalo da glumi u novom filmu "Milioner u telu siromaha".

Irfan Mensur

printscreen

Irfan Mensur, Foto: printscreen

Seka Aleksić ga tada nije štedela.

Zbog ovih reči Seka Aleksić mu se obratila putem svog Facebook naloga.

- S ljubavlju za gospodina Irfana Mesura:

Vidim da Vas je "zabolela" uloga koju sam dobila... Planirala sam ako je prihvatim, da veći deo novca od mog honorara poklonim deci bez roditelja i bolesnoj deci iz humanitarne organizacije Novi Beograd "Jednaka šansa za sve" ... Evo sa zadovoljstvom je prepuštam Vama, pa poklonite Vi svoj honorar onima kojima je to neophodno! Učinite lepu stvar, osećaćete se bolje, nestaće gnev koji trenutno imate, verujte mi! Želim Vam sve najlepše! - napisala je pevačica.

Aleksandra Prijović

Ana Paunković/Alo!

Aleksandra Prijović, Foto: Ana Paunković/Alo!

Aleksandra Prijović

Pevačica Aleksandra Prijović dobila je ulogu u seriji “Ubice mog oca“, a gledaćemo je u četvrtoj sezoni ove serije koja bi uskoro trebalo da počne da se emituje.

- Osim toga što mi je velika čast da glumim sa našim čuvenim glumcima, ovo je istinski veliki izazov. Odlično sam se snašla i jedva čekam da počne emitovanje serije - kaže Aleksandra Prijović.

BONUS VIDEO:

SNEŽANA DAKIĆ POSTROJILA ESTRADU! Pogledajte kako je u modnom žiriju ocenila Cecu, Maju Berović...